Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
3,2 år sedan.

Läkarbesök & Kappahlsklagan..

Snart ska jag och Minna bege oss.

10: 45 har vi läkartid (äntligen, nu har de inte dubbelbokat eller missat).

Läkarn ska kolla varför Minna 10månader ännu inte kan sitta helt själv, och vad strulet med maten kan bero på.

Vi skulle även prata problemet med tänderna (som aldrig spricker igenom) och sömnen som ständigt är kaos.

Efter läkarbesöket ska jag och klaga hos Kappahl (som jag annars älskar),  då den turkosblådressen jag köpte i torsdags ser ut som nåt missfärgat batikskit efter tvätten.

Trist.

Jaja, skriver senare..

Kram på er!

6 Responses to Läkarbesök & Kappahlsklagan..

  • Emma skriver:

    Oj..jag vet inte. Haha! Något med att ni är fam Korb (fast ni inte heter så, jag vet) och alltid kommer vara det och det känns skumt med en ny adress bara. Haha! Men det är nog mest en vanesak. Sedan är designen inte helt densamma? Väl..men den jobbar du kanske på? Hehe! Smile

    Trist det där med dressen..hm.. Shock Btw, har du sett IKEAS mysdresser? Åh, jag ÄLSKAR dom. Såna där velour eller vad det heter, plysch? Haha. Mysiga, lena du vet. Haha! Jag köpte i alla fall en svart för ett par veckor sedan och har använt den flitigt. Så skön, älskar såna dresser. Snyggt med tycker jag! Wink Sen i lördags var vi inne på IKEA i Linköping en snabbis och jag gick förbi en rosa. Gissa vad jag gjorde?! Haha! SPRANG dit och knep åt mig en. Höhö.. ;p Medlemmar betalar endast 249 kr för den. Annars är priset 499 tror jag. Shock Skitbra kap tycker jag! Wink Tips bara, om man gillar såna dresser alltså..

    Kram.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.