Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Dagen + gårdagens bilder

Gårdagens bilder

bb-bbmysfikalemon

Vårat sovrum nu när Minna flyttat ur våran säng in till sin egna.
Gårdagens fika.
Gårdagens vackra.

Vad tycker ni om bilderna?


Dagen

Dagen spenderades inne på söder med Freja & Vega.
Supertrevligt att snacka massa skit, titta på våra söta pärlor och sedan ta en skön promenad.
Gör jag gärna om ska tilläggas.

Efter det for jag hem med Minna och körde ”hålla Minna nöjd”-race.
Så fick inget gjort då Minna vart väldigt mammig och ville vara nära och i min famn hela tiden.
Även därför det inte blivit någon bloggning förns nu.
Middag blev tomatsoppa med spagetti, supergott.

Jag och Jonas har bestämt att för att jag ska orka med Minna när hon vaknar om nätterna, och Jonas börja komma i tid till jobbet igen, så går vi inte och lägger oss senare än 22:30.
Jag ska nog sikta på 22, om det inte råkar vara något på teve som pågår lite längre.

När går ni och lägger er i er familj?

Kan tillägga ett nytt supersug jag har..
Äggmackor med kaviar!

Kommer nog inte blogga 5 gånger per dag mer, om det inte händer något extremt, tror det räcker med 1-3 beroende på vad som händer under dagen.
Har haft en otrolig press av någon anledning att blogga ofta, men nu känns det mest dumt.
Slänger in det mesta i ett inlägg istället, får försöka minnas vad jag vill skriva bara.

Gonatt!

18 Responses to Dagen + gårdagens bilder

 • Carolina skriver:

  Vi brukar gå och lägga oss alldeles på tok för sent… runt midnatt skulle jag tro, fast när jag jobbar så brukar jag försöka komma i säng vid 22-23tiden. kram

 • sanchia skriver:

  Jag har som sagt inget barn att skylla på..
  Men två katter har vi här hemma som styr vårat liv med järntass 8)
  Så om man vill ha sin sömn så får vi också lägga oss vid 22-22:30
  Men det är skönt tycker jag. Kommer upp en bra tid (06 ca då våra små lurviga vill ha mat & kärlek)och får ut mer av dagen.
  Ja aj.. Lite senior varning GrinD

  Du är jätte duktig på att fota.. Bilder kan verkligen säga mer än ord.
  Fortsätt!!!!!

  Sen sist men inte minst.. Ägg och kaviar..
  YAMMI!!!! Fina grejer de där thumbsup

 • EMMA skriver:

  jag är uppe på tok för sent :b fast wille sover ju rätt länge på morgonen om jag inte väcker honom. men det skulle vara bättre om jag la mig tidigare och sen väckte honom vid halv åtta.

  har också sug efter lemon/lime, fick ju smakprov på den (och 11andra) men för det första kan jag ju inte dricka citron/lime/apelsin utan att kräkas :b och sen innehåller ALLA (ja till&med colan) sötningsmedel. hittade dock BoB smaksättare till sodastreamer, men det fanns nog bara cola, apelsin och hallon. men det var iaf inget sötningsmedel.

  förresten är det äckligt med kaviar :b älskade det när jag var liten, nu kan jag knappt se det. konstigt det där. har inget sug alls just nu, kunde inte ens gå till MVC idag för jag bara kräktes. när david vaknade vid 16.30 var jag alldeles vit i ansiktet och höll på å svimma. men imorgon får vi iaf se pluggen. hoppas du har en bra vecka
  Grin

 • EMMA skriver:

  haha skrev jag pluggen? jag är rätt trött, som sagt jag borde lägga mig tidigare :b men jag ska se RAW om 25minuter :b
  jag kan säga redan nu att det är en pojke Wink

 • Alexandra skriver:

  jag är väldigt nervös inför förlossningen… Är rädd att jag inte kommer märka av när vattnet går och även att jag inte kommer kunna hantera smärtan.. Men alla har sagt att jag inte behöver vara rädd för det.. Men jag är ändå det…

 • Camilla skriver:

  Jag försöker gå & lägga mig senast 21.30, (blir oftast senare dock, Line har trasslat lite på kvällarna sen jag började jobba) eftersom klockan ringer vid 5-snåret på jobbdagar. Mannen i huset är mer nattmänniska än mig så han brukar sitta uppe några timmar till. Hoppas få mer rutin på hela familjens sömnvanor när han går på pappaledigheten.

 • Vi lägger oss väldigt olika men oftast alldeles försent. Jag har börjat bli trött runt kl 9 på kvällarna nu men har jättesvårt för att somna. PLus att det är paradise hotel på tv som brjar 10 haha..
  Nej men vi måste verkligen skärpa oss vi med. Jag har börjat läsa bok nu så om jag lägger mig mellan 9 och 10 och läser så somnar jag fortfare hoppas jag, blir dödstrött av att läsa Smile

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.