Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,7 år sedan.

Söndagskväll

Så slappt idag och nu på kvällen..
Jonas hade tvättstugan idag, medans han tvättade tränade Minna sittning, sen sov middag.
Själv har jag suttit och gjort mest ingenting, och endå har jag tokont i min rygg, hur är det möjligt?

Idag fick Minna mosadbanan, tomat & gurksallad & potatisgratäng till lunch, allt mosades med vår Wean Machine, den bästa saken alltså, kolla själva – IoB-Butiken har dom.

Själv åt jag och Jonas sambaltoast till middag, det är slapparmiddag då det är lätt att göra och går på 10min.

Nu sover Minna, Jonas spelar sitt fotbollspel & jag har precis gjort klart en ”speed-bloggdesign”, med speed menar jag att den tog ca 20-40min att göra allt som allt, header i photoshop, bakgrund, färgkodning o.s.v.
Bloggdesignen är gjord på min mammas blogg, då hon bloggade lite för något år sedan, sen slutade hon tvärt.
Försöker få henne att börja igen nu! :)
Mamma är en underbar människa, stark, omtänksam, rolig och ser definitivt yngre ut än 45, det håller alla med om.

Så om mamma börjar blogga igen så bloggar vi alla tjejer, ja alltså Mamma, jag & min syster.
Dock skriver min syster något inlägg då och då, hon har mycket med sista året på gymnasiet (musik på fryshuset), jobbar gör hon, har sin Jona i H.E.A.T. pojkvän, och massa annat som ska hinnas med.
Så, jag är den mest aktiva bloggaren i vår familj. :)

Nää, nu ska jag mumsa godis och mysa med Jonas..

Skriver innan jag går och lägger mej, har en liten some-some..

5 Responses to Söndagskväll

 • Wifie skriver:

  22 minus hade vi någon dag. VI har ju inte så kallt. Det är ju längre upp i norr dom har kallt. Eller ja, inåt landet. Vid kusten blir det inte så kallt. Smile

 • Wifie skriver:

  Haha nej 22 minus är JÄVLIGT KALLT. Men jag menar att vi har ju inte så kallt. Det händer nån gång. Smile Uppåt landet har dom ju alltid så kallt. BRR! :S

 • Wifie skriver:

  haha ja. Jag skrev nog lite konstigt först. Razz

  Ja, Alfon har ju alltid sovit bra. Vi lägger han i sin säng, i sitt eget rum, 19.45 efter att han druckit 300ml välling. Sedan säger vi godnatt och går ut från rummet och han somnar sjlv efter några minuter. Sedan sover han hela natten till 7 på morgonen då vi går upp. Ibland sover han till 8-9 också. Minna sover bra nu eller? Kram

 • Wifie skriver:

  Jo, vi bestämde oss för att han skulle sova hela natten när han var 9 månader. Innan det så kunde han vakna vid 4 för att komma över och amma och jag var verkligen döless på det. Så då körde vi lite 5mm och snodde ramsan från SHN-kuren och det funkade! SHN har ju funkat för ca 20 av mina vänner (alla som provat det) så det kanske ni skulle testa? Smile Är ju jobbigt när hon ska hålla på och vakna hela nätterna.. :S Man blir ju SÅÅ trött när man inte får sova ordentligt, även barnen! Innan vi körde cdet här så ammade jag honom till söms varje kväll, eller vaggade sängen och det kunde ju ta 1 timme ibland, nu somnar han helt själv på 5 minuter. Det är skillnad! thumbsup

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.