Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Årets första semla!

Idag intogs årets första semla..

semla1..såhär ser den ut när jag ätit klart..

semla2Jag äter nämnligen aldrig botten på semlan.
Gillar bara toppen (locket), grädden och mest mandelmassan.
Sen får Jonas min botten. :p

Hur äter ni era semlor?

4 Responses to Årets första semla!

  • Nina skriver:

    älskar semla. mums..

    vi har haft tvättkorgen i ett år. den är perfekt för vårat utrymme. men jag bar ner den till tvätten å då vart den skev, så man fick inte in den. så skönt med en ny som faktiskt går in nu utan att sparka in den Razz

  • Märta skriver:

    Åh, gud så gott! Jag tror jag väntar till fettisdagen för egen del, det räcker med EN semla om året (en begränsning jag började med när jag jobbade på konditori, ett riktigt vettigt beslut eftersom jag annars hade kunnat stoppa i mig en om dagen). Eller möjligtvis två. Det är ju SÅ GOTT!

  • första? haha..jag har ätit den x många många i år än sålänge ;P nämen? äter du inte bottnen? jag äter allt! först äter jag upp locket och sedan botten me grädde o mandelmassan! hoppas ni får en mysig dag! kramis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.