Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Lite shopping

minnaskapMinna fick en söt klänning från Cubus, Reapris! [gillas] :D

newbraSjälv gjorde jag som jag blivit tillsagd, unnade mej en ny bh i passande storlek.
Snygg är den enligt mej också! thumbsup

Var på Twilfit förra veckan och fick då hjälp med vilken storlek jag har, snacka om chock!

Har ni ”tuttblick” (sånt som människor i bhbutiker har, ser bhstorlek igenom att kolla på brösten)?
Vad skulle ni gissa att jag har i storlek?

16 Responses to Lite shopping

 • EMMA skriver:

  haha, jag tror på 70A :b men jag fick ju inte gissa Wink
  jag kan på måndag. då sover david. sen kan jag på tisdag och onsdag också, hehe. då är david i tyskland. jag känner mig lite smått ensam, inte ensam, men ensam i sysslorna :b
  var underbart att träffas idag. pussa minna från mig. wille bajsade precis i badkaret :b

 • Johanna skriver:

  Haha shyy Emma avslöja inget nu.. Razz
  Visst var den söt dock, bröstvårtehållaren i AA65? Razz

  Jag träffar dej mer än gärna ALLA dagar du orkar och kan, jävla bratwursdavid. Razz
  Haha pussa Wille, men inte hans bajs..

  KRama

 • EMMA skriver:

  ja, bröstvårtehållaren var het. den kanske jag ska ha för att förhindra bröstmjölkläckor :b
  du och minna kan ju komma hit på onsdag också, så kan vi äta semlor eller ngt :b (&NEJ ingen present behövs, jag gillar inte sånt) :b

  gissa vem som fick plocka upp bajset? :b

 • Behå storlekar är inte lätt. Jag har faktiskt jobbat på Twilfit för många år sen och då kunde jag modeller och storlekar utan och innan. Gissade nästan alltid rätt. Nu vågar jag faktiskt inte…. lättare om jag sett dej ”live”. Snygg behå iaf och halsbandet också thumbsup

  Kram

 • Martina skriver:

  grejjen är du den,precis som med jeans att det är oliak stl beroende på butik,och i de RIKTIGA underklädes affärerna visar det sig alltid att man har helt annat vad man trott.oftast har man mindre i omfång och större i kupa än vad man handlar i andra butiker,eller ,för att man inte vet bättreSmile

  så jag skulle väl inte bli chockad om det visade sig att du hade 70-75F istället för tex..80 DD..

 • EMMA skriver:

  yes, kan måndag-onsdag sen får vi besök. men OM ni behöver hjälp med barnvakt när ni ska på UL så är jag hemma iaf. det enda är att david, min bror +min blivande svägerska är här också. så det är bara att säga till om ni behöver hjälp.

  det var JAG som fick plocka upp det. wille fick ett utbrott för david tog upp honom ur badkaret och jag orkade inte hålla honom. han blev nöjd när badkaret var rent och fyllt med vatten igen :b

 • Johanna skriver:

  Okej I see.. Mamma ska passa Minna nästa fredag, men tack iaf frugan. Smile

  Aha så pass, då förtjänar du en massage av David, när han är hemma, han jobbar väl nu?

 • Martina skriver:

  jodå det är okey men inte bra.all medecin som började ge effekt känns som bortblåst efter passen jag gjort.det verkar inte fungera.ska beta mig igenom nästa veckas pass också,men det är tungt,och tyngre är det för dem som bär hela utrustningen med aparater åt höger å vänster,en grym påfrestning på kroppen om man har mina eller liknande besvär..känns som ja lika gärna kan gå ut och köra civilt med väst för den väger nog mindre än alla dessa saker ihop..dessutom dör ju mina lemmar om de blir kalla..men det har varit riktigt kul att träffa fok och ”arbeta”, göra något annat än att gå hemma,så lite positivt har det ju varitGrin

  Jo,min ärliga gissning hade nog varit 75DD/E Smilesom jag var innan OP. Innan viktnedgången kund ejag inte ha mina 75DD/E bh-ar..var nog uppe i 80-f,nu är jag lycklig över att 75DD känns stort,men är nog inte nere på 75C än och det är ju inte säkert att jag kommer dit heller efter som OP gjordes innan grav.

  känner inte för att unna mig en riktigt bra sittande bh förns jag fixat bröstvårtan som de satte fel…en större kupa gör det lättare att dölja…

  kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.