Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Godmorgon världen!

Sådär, fick faktiskt sova hela natten (med ett undantag på drygt 30min då Minna vaknade och var bökig).
Vaknade vid 7:30 – 8 av att mamma och Amanda åt frukost, gick upp vid 8:20 och gav Minna välling.
Busade lite och började även leta efter saker som behövs till resan.
Stödstrumpor har jag hört att gravida kan behöva när de flyger, stämmer det?
Ni får gärna tipsa mej om vad ni MÅSTE ha med er när ni reser, vare sej ni har barn eller inte.

Ska under dagens gång hunnit till centrum och kikat lite, även plocka lite här hemma åt mamma, kika in på kontot om andra insättningen kommit in än, prata med CSN och lite annat jox.

Ikväll jobbar Jonas över, så han kommer hem vid 21.
Då ska vi prata om ny telefon till mej, då min håller på att ”kajka” ur.
Har ni någon telefon ni vill rekommendera (varför)?

Vi ska även skissa och snacka lite om tatuering för mej, för nu har jag velat tatuera mej sen jag sist tatuerade mej.. 2003 typ!
Baaah, det är verkligen på tiden att jag blir ”inked”! :D

Minns ni att jag igår skrev att det tog 2 timmar och 5 försök att få Minna att somna?
Idag tog det 1 minut och 1 försök! :D

Se så perfekt hon är där hon ligger och sover, sötsessan..

Snart ska jag försöka ta mej någon lunch, sen tänkte jag fixa lite med några överraskningar.

Ni har ännu inte svarat om ni är sugna på en toppentävling sponsrad av ett underbart företag?!

Kramen

8 Responses to Godmorgon världen!

 • Jannice skriver:

  Alvedon till lillstumpan! ja..såna saker till er andra med..så ni slipper leta på plats. Stödstrumpor använder jag nu. Nytt för mig, men ack så effektivt det har varit! Motverkar vätskesamling i benen, samt åderbråck. Jag valde de svarta i bomull istället för de bruna i nylon. Men annars är väl det där vanliga man packar med sig i barnväskan..som är bra att ha på en resa. Färdigblandad välling kanske?! För nödsituationer..och kanske svensk burkmat, om ni nu kör med sånt.
  Jag är ingen expert på utlandsresor..då jag varit fast i detta land sen 1997 (hahaha).

  Ja klart vi vill ha en tävling! Sånt är alltid roligt!! Smile

  Och ja, hon ÄR HELT PERFEKT där i sängen med det snygga lakanen!

 • Anna skriver:

  Tack så mycket! Kreta är verkligen en vacker ö! Jag blev lite förvånad när vi var dit. Jag tycker om exotiska resemål i vanliga fall (Kambodja, Vietnam, Laos, Sri Lanka etc.) och har alltid tyckt att Europa är lite tråkigt och ”för vanligt” för min smak… men det fick jag nog äta upp när vi kom till Kreta. Vi hyrde bil en dag och åkte runt uppe i bergen – heeelt fantastiskt vackert! Så ni har verkligen valt en fin ö att åka till kan jag tala om! Ni kommer få en underbar semester! Skönt att få komma ifrån denna oändliga vinter lite också thumbup

  Den här telefonen köpte jag för några månader sedan: http://www.onoff.com/online/se/inet.nsf/vProd/10959?opendocument&markID=60-13-20
  Den är grymt bra!! Kameran har 12,1 megapixlar och tar jättefina kort! Bra ljud och en massa minne. Så den rekommenderar jag starkt!

  När jag reser har jag alltid med mig eltejp *haha* Fråga mig inte varför…men av någon anledning så har den ALLTID kommit till användning också Grin
  Hoppas ni får en fin dag

 • Mona skriver:

  Hej igen, ja det finns 1 nackdel det är att kameran inte är den bästa och har ingen blixt. Jag har haft den 4 mån och har 3 så då surfar jag fritt. Jag är supernöjd! Min dotter skaffade en för typ 1 månad sen och hon säger samma sak. Är man intresserad så finns det ju hur mycket som helst att göra med den. Måste var perfekt för dig som bloggar så mycket!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.