Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Underbar andra plats!

famkorb-blogg

På vår andra plats denna vecka hittar vi Johanna, också känd som “Salkert.se” och “Familjen Korb”, kärt barn har många namn. Om du inte besökt denna blogg ännu så har du inte besökt en riktig mammablogg. Att kalla den här bloggen något annat än öppen och ärlig vore inte rättvist för det är precis vad den här bloggen handlar om. Oavsett om det handlar om de små glädjeämnena i livet eller de tunga perioderna så hittar du reflektionerna här. Om någon nu undrar hur ett liv som mamma och förälder ser ut så är den här bloggen verkligen “guiden till galaxen”BaraBlogg´s Topp 10 – Vecka 11
Visste inte ens om att jag platsade på topplistan, men otroligt tacksam för 2:a platsen och otroligt rörd av den fina testen om min blogg!

One Response to Underbar andra plats!

  • Himmelohelvete skriver:

    Grattis till en andraplats! Jag blev jättesnopen när jag själv fanns med! Tycker inte min blogg är nåt speciellt=) Så jag blev jätteglad!

    Slänger till dig på bloglovin jag=)

    ha en bra dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.