Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2 år sedan.

Det börjar kännas..

Mycket börjar kännas..

Det känns otroligt spännande att imorgon, klockan 10, då är det dags för tittutultraljud, se ”Pyret” igen. :)
Längtar så otroligt mycket efter att få se vår plutt.

Imorgon är det dessutom exakt en vecka kvar tills vi åker till Grekland. :)
Hoppas självklart att det kommer vara bättre väder där, än här.

Imorgon är det 82 dagar, alltså lite mindre än 12 veckor, lite mindre än 3 månader, tills ”Pyret” är beräknad att kika fram. :)
Det jag längtar allra mest efter såklart!

Imorgon är det 2 månader tills jag blir ett år äldre.
Ingen jag direkt tänker fira, vad är 26 för ålder? :p

Imorgon är det 2 månader och 10 dagar tills jag och Jonas ”firar” att det var 5 år sedan vi först träffades, dock minns jag det som igår.
Var väldigt berusad men minns det klarare och klarare för varje år som går.

3 Responses to Det börjar kännas..

 • Så kul att det är nära nu Shock)

  Såg din kommentar hos Geshiia, och jag kan svara för jag vet.. Det handlar om Pingpong barnkläder. Plötsligt poppar det upp som svampar ur jorden, jag håller själv i en tävling där de sponsrar. Nu har jag lite mer än 30-40 läsare per dag, jag ligger över 100 per dag men det är ovanligt lite det med för att vara sponsrat.
  Fast min tanke är att de kanske har fått för sig att om de pepprar på med en massa sponsring så glömmer folk inte vilka de är. All reklam är bra reklam, och börjar folk undra varför de syns överallt eller tycka att det är många tävlingar med just den butiken som sponsor så är ju det med en form av reklam som ”sätter sig”.
  Jag vet inte, men jag tror inte att de har gått i konkurs åtminstone. Skulle det vara så, då kommer jag personligen att gå in och betala priset i min tävling hos någon som har varan. Mina tävlingsdeltagare ska inte bli lidande.

  Hoppas du blev klokare Smile
  Mvh Egomamma

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.