Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Hur/Vad fan ska jag svara på detta?

Melissa| Postades 2010/04/14 kl 08:02

Ja det är nog lite synd om dej men jag lider med dina barn som utan att ha valt detta kommer att behöva leva med en mamma som kankse lider av hela 13 olika psykdiagnoser!!Kanske skulle fokusera på att bli bättre och inte skaffa barn vartannat år särskilt inte när du har en liten som uppenbarligen behöver extra stöd och kommer säkert behöva det en lång tid framöver. Men lycka till jag hoppas att du tar dej igenom detta!!!!

Mitt svar:
Vet faktiskt inte vad jag ska svara på detta då jag redan känner mej som en kass mamma.
Sårar mej något otroligt att få en sådan kommentar.
Dock har jag blivit av med diagnoser och kriterier igenom att bli/sedan jag blev mamma, så att få barn har gjort mej bättre.
Det säger de som känner mej, behandlare, psykologer och läkare.
De säger även att jag är väldens bästa mamma, att mina sjukdomar inte gör mej till en sämre mamma.
Kan inget annat göra än som andra mammor, sjuka som friska – att göra mitt allra bästa.

13 Responses to Hur/Vad fan ska jag svara på detta?

 • Men shit vad är det för människor som lämnar sånna kommentarer? Jag vet så många mammor som inte borde vara mammor, och dem har inte ens några diagnoser…. nä sånna kommentarer ska du ta och strunta i Johanna, för den människan känner uppenbarligen inte dig.

  DU ÄR världens bästa mamma till Minna, och kommer bli det till lillbebben med!

  stora kramar

 • Carro skriver:

  8-. johanna jag kan inte ens förstå att du har såna diagnoser. Social fobi osv tycker du verkar vara en framåt tjej som bjuder på sig själv, och världens bästa mamma som gör, och engagerar sig i allt vad som gäller Minna. Ta inte åt dig av folks skit tyckande. Förstår inte vad dom gör inne på din blogg om dom bara tycker massa saker… Kämpa på som du gör nu! (L) Kram Carro

 • Det är svårt att ignorera och inte ta åt sig när man redan läst skiten, jag vet men försök ändå. Alla som inte har en Nalle Puh-hjärna fattar bättre än så. Vi vet att diagnoserna inte gör en till en dålig mamma! Dessutom finns det väl många med problem som INTE söker hjälp och därför inte har någon diagnos. Skulle det vara bättre?

  Nej skit i idioterna, ju större blogg desto fler och större puckon får man.

 • em. skriver:

  Johanna, du ska inte lyssna på sådanadär korkade kommentarer!
  Folk som inte känner dig, ska inte snacka om dina diagnoser!
  Visst gör det saker jobbigare, men det får ju dig att vilja kämpa mer med dig själv också!
  Vem vet, om ni inte hade fått Minna så kanske hela livet hade varit mer uppochned!

  Även om vi inte umgås längre, så ska du veta att jag tänker på dig nästan dagligen.. Jag tycker att du är en fantastisk Mamma!

  Fortsätt kämpa och jag önskar dig all lycka i världen, det förtjänar du!
  Kram em.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.