Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,5 år sedan.

Utredningens resultat:

Kortfattat..

Satta diagnoser:

 • Bipolärt syndrom
 • Borderline personlighetsstörning
 • ADHD
 • Generaliserat ångestsyndrom
 • Pågående depression
 • Osjälvständig personlighetsstörning
 • Hetsätningsbeteende
 • Emetofobi

Möjliga/Troliga diagnoser:

 • Tvångssyndrom
 • Fobisk personlighetsstörning
 • Tvångsmässig personlighetsstörning
 • Socialfobi

De som ligger på möjliga hade jag hög ”scorning” på, men ska utredas närmre vid senare tillfälle.

Denna dag, vecka, månad, vad som nu krävs ska jag lägga på att försöka ta till mej detta, finna mej vid detta, samla ork och ta upp kampen.

11 Responses to Utredningens resultat:

 • Melissa skriver:

  Ja det är nog lite synd om dej men jag lider med dina barn som utan att ha valt detta kommer att behöva leva med en mamma som kankse lider av hela 13 olika psykdiagnoser!!Kanske skulle fokusera på att bli bättre och inte skaffa barn vartannat år särskilt inte när du har en liten som uppenbarligen behöver extra stöd och kommer säkert behöva det en lång tid framöver. Men lycka till jag hoppas att du tar dej igenom detta!!!!

 • Lustigt att läsa min kommentar här ovan Wink

  Ja som sagt, vi är nog rätt lika. Jag är ju inte klar. Har bara gått igenom ADHD och det finns det inget stöd för så det verkar jag inte ha och så har vi gått igenom Personlighetsstörningar.

  Finns en del kvar att utreda. Jag har ju problem med ångest och panikångestattacker och är möjligtvis även Bipolär.

  Det var det här jag pratade om när jag skrev förrut att den första tiden med en bebis kan bli extremt påfrestande för ”sådana” som oss om man har otur. Eller ja …va fan! Det mesta kan bli extremt påfrestande i livet Razz

  Kram! Heart

 • Anna skriver:

  Skulle kunna skriva ett långt och argt svar till dig Melissa, men jag väljer att inte lägga energi på det….

  Förstår att det måste vara en massa känslor och tankar som snurra runt inom dig Johanna… Önskar att livet vart snällare mot dig! Men jag beundrar dig för att tar ansvar och går på MBD-terapin (heter så va?), som möter allt det tunga och jobbar med det för att må bättre.

  Du verkar vara en jättego tjej och en underbar mamma och jag är glad för att jag får lära känna dig!!! Smile

  Stooooor KRAM!!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.