Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Varning för usla barnvagnar

Vaknade i morse efter en helt okej natt och läser detta: DN – Varning för usla barnvagnar.
Jag måste juh såklart hitta resultaten så jag skriver mej in på Konsumentverkets sida om just detta med usla barnvagnar.
Till höger om pressmeddelandet finns det pdf.filer att ladda ner, jag klickade snabbt hem Sammanfattningen om testresultaten.

Expressens artikel om detta med bilder på vagnarna.

Det som står är rätt skrämmande då det handlar om våra barn, det dyrbaraste vi har.
Det stod inget om Teutonian vi har och har inte stått något tidigare, detsamma gäller våran Graco Mirage plus och den vi nu lagt handpenning på Babytravels – Dublin.
Har haft turen med alla våra vagnar, barnstolar, babysitters och annat.
För ibland köper man juh något helt nytt som inte är testat av t.ex. Konsumentverket än och då kan man juh få veta i efterhand.

Har ni köpt eller fått någon vara (t.ex. barnvagn eller barnstol) som sedan testats och misslyckats med säkerheten?

7 Responses to Varning för usla barnvagnar

  • freja skriver:

    vart ligger eran lägenhet? liljeholmen, sumpan och sjöstan ligger på 9500-11500 för en trea. just den där i bloggen låg på 9800:- helt ok tycker jag.. visst, helst skulle jag vilja bo billigare men jag vill inte bo vart som helst Smile

  • freja skriver:

    aldrig varit i farsta men tvivlar inte en sekund på att det är mysigt.. men jag vet inte, jag vill nog bo nånstans där jag redan känner mig hemma eller har ”kontakter” ..har bott här på söder sen jag flyttade till sverige 2006 så sjöstan känns inte så långt, jag är uppvuxen i sumpan så ja.. liljeholmen gillar vi för att det bara tar 15 min att gå in till hornstull samt min bästa kompis ska flytta dit så det skulle vara kul att bo nära..

  • Suzan skriver:

    Vi köpte en Carena Free 07 som var en testvinnare vad gäller den svängbara handtaget, det vill säga att man lätt byter från framåtvänd till bakåtvänd. Skönt tänkte vi och sedan dess har vi inte brytt oss. Märk min förväning när fästet för handtaget (den delen man kan vrida upp och ner för att ändra höjd på handtaget) går sönder!! På båda sidor!! Återförsäljaren hävdade att vagnen inte var gjort för svenskt klimat. Vad fan??!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.