Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

7 Responses to Morgonmage?

 • Jenna skriver:

  Härligt inte långt kvar för dig nu ! Känns som om det är en evighet kvar för oss, börjar bli uttråkad nu hah !
  Vet ni kön?

 • Emma skriver:

  Du ÄR inte tjock, du är stor om magen, vilket inte är så jävla konstigt. Wink Haha! Jag tycker du har världens finaste bebismage och jag blir förundrad över hur du kan se så fin ut på alla bilder!!!! Grin

 • marjo skriver:

  hej! ber jätte mycket ursäkt för om jag har sårat dig med mitt ord val! det har INTE varit min mening! Från min sida va det tänkt som en komplimang men med min finska ursprung har jag ibland svårt att hitta uttryck! jag tycker att du har en jätte vacker mage som du kan vara mycke stolt över!!!! Förlåt ån en gång!!!

 • Johanna skriver:

  Okej, tack för ursäkten. Smile
  Du visste inte, mest det att det är flera som sagt så och då jag varit enormt kraftig så har jag svårt för ordet tjock.
  Men tack för ursäkten. Smile

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.