Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

13 Responses to 3 inlägg i 1 – Vem är du? | Frågestund? | Presentation på startsidan?

 • Nina skriver:

  ja jag läser ju Grin å ja hitta dig pga mammablogg galan.. där du satt vid thea.. sen skrev du mig å sa att du va i farsta.. så du hitta nog mig sen.. tror ja..
  är 29, bor i årsta =)

 • Alexandra skriver:

  Vem är du? En glad mamma till ett, förhoppningsvis snart två, underbart barn. En dotter på 1 ½ år.
  Ålder? 23, 24 i höst. =)
  Bor? I den lilla skitstaden Tidaholm, Västra Götaland.
  Tjej / Kille? Tjej! =)
  Hur hittade du mig? Via Beckah’s blogg.
  Hur länge har du följt mig? Kanske 3-4 veckor eller så.
  Prenumererar du? Japp. =)
  Varför läser du bloggen? För att du är en intressant människa, som också har barn och familj. Jag blir / blev gripen av din historia med Minna, det är spännande ätt följa hur det går med lilla Pyret och så. =)

  Jag har ganska nyligt börjat blogga själv. http://mammaharjulagad.blogg.se Kom gärna och kika in! =) KRAMAR Rose

 • {Mammadagbok♥} skriver:

  Jag heter Maggi & jag är 25 år gammal. Från Skåne, nyinflyttad till Norrköping. Jag är en kvinnoflicka ^^ Jag hittade din blogg (första gången) efter att du kommenterat hos mig för något år sedan. Jag har läst din blogg till & från sedan dess, börjat göra det mer nu än då eftersom jag knappt följde bloggar då. Jag prenumererar på din blogg via BL & jag läser din blogg för att jag tycker det är intressant att läsa om dina dagar med Minna & längtan&väntan efter lilla pyret Grin

 • Jag är: Sara 20 år och mamma till två små töser, glad sprallig rolig frammåt och mig själv. Kvinna eller flicka hmm jag är nog både och kvinna för att jag är vuxen och flicka för att jag älskar att vara barnslig Smile Jag tror jag hittade din blogg genom en tävling eller nått, Har läs din blogg några månader så inte jätte länge. Självklart följer jag på bloglovin vill ju inte missa något. Jag följer din blogg för att du skriver bra, du är intressant och jag älskar att du är så pass öppen. Önskar jag hittar modet till att vara så öppen på min blogg, i verkliga livet är jag det, jag säger vad jag tycker och tänker men på bloggen är jag mer tillbaka dragen. Vet inte varför och hoppas att jag ska sluta vara det, vet bara inte hur just nu.

  Frågestund är alltid roligt Smile tre dagar kanske?

  Det tror jag verkligen skulle uppskattas, själv är jag skit kass på att läsa presentationer men det är alltid det första jag läser på nya bloggar Smile

 • Sanna skriver:

  Hej!
  Jag heter Sanna och är en ung och ensamstående mamma på snart 19 år som är bosatt utanför Norrköping hemma hos mina föräldrar tillsammans med min snart 3 åriga dotter Alva.

  Jag hittade din blogg via någon tävling som någon annan tävlade om här hos dig (minns ej vilken). Har följt din blogg på bloglovin i drygt 1 månad nu och läser den dagligen. Jag läser din blogg för att det är roligt och intressant att läsa om er vardag samt för att delta i alla spännande tävlingar som dyker upp.

  Vill gärna ha en text i sidomenyn så man får lite mer info om dig än det snabba man snappat upp när man läst bloggen och tror det skulle underlätta mycket.

  Lite frågor:
  Hur gammal är du? Hur många barn har du och hur gamla är det? Namn på barnen? Samma pappa till alla barn? Namnförslag ni har till det kommande barnet? Bor ni? Pluggar/jobbar du med? Intressen?

 • Rebecca skriver:

  Hej Johanna!

  Du och jag träffades någon gång i tonåren under hiphop/yo-tiden med whoa.nu och allt va det nu va. Sen har vi stött på varann lite då och då och Jonas och min kompis Kristoffer är ju kompisar. Sedan känner du min storasyster A också. Så vi har ju en hel del gemensamma bekanta, har läst din blogg sedan start tror jag, brukar uppdatera mig lite då och då, men är ingen supernogrann läsare. Jag tycker det är så häftigt att se dig i din mammaroll samtidigt som du tampas med ditt egna förflutna och sjukdomsbild som gör sig påmind ibland. Tycker du är stark som vågar öppna dig och vet att det stärker många som är i samma sitaution. just ja, jag heter Rebecca, från Stockholm och är 23 år. Smile

 • Malin
  Tjej
  Minns faktiskt inte hur jag hittade din blogg,
  jag har läst den sen i början av denna graviditet.
  Ja jag prenumenerar på den.
  För att du skriver om ditt barn och graviditet. och det är såna bloggar jag gillar Smile

 • Stina skriver:

  Jag heter Stina, är en 25-årig Skånetös som väntar andra barnet, bor med man och dotter (6 mån).

  JAg har läst din blogg i kanske två månader och fastnade direkt! Du skriver så öppet och personligt!

  Jag prenumererar på din blog via Bloglovin Smile

  Tycker din blogg är jättefin och är tycker om att presentationen inte är på förstasidan utan på en av flikarna Smile

  Stor kram Stina

 • Malla skriver:

  Jag är Malla. (Female)
  30 år.
  Bor i Piteå sedan 10 år.
  Jag minns inte hur jag hittade din blogg, var nog in första ggn för…rätt längesen, tror jag. Sen hittade jag tillbaka när det var en tävling på KIdzine – där vi båda var finalister till bästa familjeblogg (öh, kan minnas fel där!)
  Nuför tiden går jag in i stort sett dagligen, hinner kanske inte läsa alla inlägg dock.
  Jag läser din blogg för att du verkar vara en varm och trevlig tjej Smile

  Ang frågestund, jo sånt är alltid trevligt!

 • Elin skriver:

  Vem är du? 22 årig grafisk formgivare som älskar din bakgrundsbild!
  Ålder? 22
  Bor? Göteborg
  Tjej / Kille? Tjej
  Hur hittade du mig? vi2blir3
  Hur länge har du följt mig? Kikar in ibland och ser hur det går med bebisen Smile
  Prenumererar du? Nope

  Kram e.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.