Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
24 månader sedan.

En underbar dag med ett väldigt konstigt ögonblick..

Idag har varit en otroligt underbar dag!

Sol, värme, svala vindar från vattnet, trevligt sällskap och mycket mer..

Har bilder på Minnas tokbad, blev inte mer bilder för jag njöt till fullo av att umgås och vara någon annanstans än hemma och inne.
Bjuder på bilderna imorgon, nu ska jag skölja av mej all svett, borsta tänderna, amma och sova.

Juste, påväg hem på båten så stod en kvinna och stirrade typ på Minna, höll mobilen konstigt och då ser jag Alice (brorsan Viktors flickvän) mima ”Hon fotar”.
Jag frågar kvinnan om hon fotar Minna.
”Ja?” svarar hon.
Jag skulle uppskatta att du raderar den bilden, säger jag.
Hon verkar inte alls förstå att man inte bara fotar någon annans barn sådär, speciellt inte utan att fråga.
Hon blir typ sur och säger att hon bara fotade för att visa Minna bilden och sen ta bort den.
Vet inte om hon raderade bilden på Minna då hon hafsigt visade att ja se, här står det radera, nu är den raderad.

Hoppas verkligen på det, läskiga kvinna!
Shit, vart helt chockad, tappade typ mitt lugn och förstånd, även talförmågan.
Bara stod och stirrade på henne..

Vad skulle ni gjort?
Vad tycker ni, fotar man någons barn bara sådär?

13 Responses to En underbar dag med ett väldigt konstigt ögonblick..

 • sofia skriver:

  Det är ju ett konstigt beteende, men det är ju inte olagligt och jag ser inte riktigt hur man kan ta skada av det. Man kan tyvärr inte skydda sig från att hamna på andras bilder och det vore ju helt galet om man inte fick fotografera på allmän plats.

 • Ella skriver:

  nej, verkligen inte…!!!!! hon har ju inte en aning om vilka ni är… det kan ju lika gärna vara som så att ni lever under hot… hon vet ju inte ett dugg…!!!!! man frågar innan…!!!!

  sen kan jag tillägga att jag tyckt det var en sak om hon hade egna barn som hon fotade o Minna råkade komma med i bakgrunden… men man fotar inte andras barn bara så där…!!!!! vissa människor är inte riktigt kloka…

  svar på ditt inlägg i min blogg: ja, det är jättemysigt… men varmt när ungen somnar på en sådär… =p

 • Sara, mamma till pseudotvillingar skriver:

  Men shit jag hade blivit helt tokig, jag med mitt jävla temprament hade säkert slitit telefon jäveln ur händerna på henne och slängt den över bord när jag försäkrat mig om att hon fotat. Men det är jag med mitt temprament med…

 • freja skriver:

  ja men snittet i sverige är ju 3,5kg.. så allt över det får väl ändå räknas som rätt stadigt? eller ja, mer än en medelsvenssonbebis iaf!

 • karolin skriver:

  Nejmen fy det gör man verkligen inte!! Den enda (hoppas jag) som har tagit kort på min E är en indisk turist som blev alldeles överväldigd när E skrattade åt henne och hennes fina indiska kläder. Men hon FRÅGADE först, och fick ta kort eftersom hon inte såg så skräckinjagande ut (superglad 50-årig kvinna). Men i annat fall hade hon fått höra, det kan jag lova!!

  Skönt att du kan njuta av dagarna iallafall! Mer sånt!!

  kramar

 • Cintya skriver:

  Det är INTE okej att fota andras barn eller andra människor utan att ha frågat om det är okej.
  Såvidare man inte känner personen. Det förekommer ofta att ”främlingar” försöker fota ens barn och det är jag helt ANTI mot då man inte vet vad det är för en människa eller ens vet vad dem vill ha fotot till. Kanske låter dumt när jag säger att det kan se ut som världens raraste och kan visa sig vara pedofil eller nått.
  Jag hade nog i din situation gått fram och frågat varför hon fotat någon hon inte känner, bett henne radera och bett henne visa att hon tagit bort det. Ibland måste man vara hård, i alla fall om det gäller ens egna barn. Jag är i rätt överbeskyddande med häftigt temperament och skulle nog bli helt galen tror jag, dock så är det bäst att vara behärskad som det verkade som att du var iaf Wink

 • Ursch, jag gillart inte. Har tyvärr vart med om det själv och fick den snäsiga kommentarer ”men du lägger ju upp hur mycket bilder som helst på dina barn i bloggen” när jag avvisade människan i fråga.

  Känns lite som om att JAG kanske kan få bestämma vad som är rätt och fel över mina egna barn, vare sig hon tycker det är åt helvete eller inte?! Tycker inte direkt hon har rätt att ”snäsa” åt mig för att jag bestämt säger åt henne att jag inte vill att hon tar kort på mina barn (?)
  Hum, ja det finns folk till allt tyvärr.

 • alice skriver:

  jag tycker det är jätte fel, skumt liksom om någon annan har bild på någons barn, speciellt inte om man inte känner varandra. nej ucsh, tyckte hon var jätte konstig. och väldigt otrevlig, verkade ju inte allas förstå att man inte tar kort på barn / folk som man inte känner. tack för sällskapet hem igår! Smile

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.