Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

5 Responses to Syskonen Sunshine!

  • Mikaela skriver:

    Japp så ligger det till.. Eftersom jag är så ung kommer jag få behöva adoptera bort barnet, jag vet inte om jag skulle ha gjort abort… jag har liksom börjat få känslor för barnet.
    Barnet mår bra, överdosen jag tog var farlig för min lever så jag tar antibiotika mot det 2 gånger om dagen, vi får se hur det kommer gå.

  • Victoria skriver:

    Hej, vad söta de är i lika tröjorWink Jag läste reportaget i vi föräldrar, mycket intressnat då jag faktiskt inte hade en aning om vilket område det skulle handla om. Starkt av er! och jag håller verkligen med dig. Bilderna blev riktigt bra och du som skrev att du tyckte du såg rund ut. Du blev jättefin! Bloggen har nu flyttat så jag tänkte bara att du skulle få adressen då den inte kommer skrivas ut på den gamla bloggenWink

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.