Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
24 månader sedan.

7 Responses to Bebisfisar

 • Cia skriver:

  Kan ju bero på vad du har ätit det senaste dygnet. Om du ätit nåt gasbildande som t e x lök eller kål och vissa barn e ju känsligare än andra och reagerar ju på om mamman typ druckit kaffe, ätit choklad eller nån viss krydda…så ett tips e att försöka gå tillbaka till vad du själv stoppat dej vid dessa tillfällen så hittar du nog snart orsaken till fisarna!!!

 • han kanske får i sig mycket luft när han äter. Eller så är han känslig mot något som du äter. jag kunde tex inte äta så mycket lök och paprika avstod jag från helt då jag hade hört att det kunde få dom att få ont i magen.

  vi gav alva semperdroppar då och då när hon hade ont i magen. funka hur bra som helst. vi märkte skillnad på mindre än en timme!

 • Annie skriver:

  Emma hade jätte mycket problem med sin mage när hon var nyfödd fram tills hon var 4 månader ungefär. Hon var så glupsk i maten när hon ammades att så hon fick i sig ganska mycket luft och var verkligen OMÖJLIG att rapa. Vi fick rådet att köpa Minifom på apoteket och det hjälpte. Hennes gaser försvann och hennes mage blev som den skulle!

  Lycka till.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.