Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,5 år sedan.

Funderar du på att köpa syskonvagn?

Väntar du tillökning eller bara har planer på att köpa syskonvagn?

https://i1.wp.com/salkert.se/wp-content/uploads/driving.jpg?resize=264%2C352

Vi har som sagt i två månader kört Babytravel – Dublin (årsmodell 2010) och är väldigt nöjda.
Måste tyvärr sälja vagnen då Minna börjar dagis och jag har problem med min rygg efter allt bärande av två barn (börjar få svårigheter med att få upp vagnen ur källaren).
Helst vill jag behålla denna vagn, men då det skulle vara slöseri på bra vagn, så hoppas jag någon annan kan ha nytta utav denna vagn istället.
Detta är enligt oss den bästa syskonvagnen som finns på bredden.
Den är i svart och vi har även en ligginsats till + regnskydd.

Produktfakta:
Med större bredd mellan de svängbara, låsbara framhjulen, vilket gör den extra stadig och lättkörd. Luftpumpade racingdäck på aluminiumfälg. Med individuellt steglöst ställbara ryggar med liggläge. Lämplig för två barn upp till ca 18 kg/st.
Max belastning ca 36 kg. Blir liten hopfälld. Hjulen är lätt avtagbara vilket gör att höjd- och längdmått minskar.

Vagnen väger 18 kg och blir L84xB75xH53 cm hopfälld.

Nypris för allt: 7100 (6798kr för vagnen).

Vi vill gärna ha 5500kr för vagnen inkl. liggdel och regnskydd då den är i nyskick, gärna snabb affär.

Intresserad eller känner någon som kan vara det?
Skriv en kommentar i detta inlägg.

7 Responses to Funderar du på att köpa syskonvagn?

  • Marit skriver:

    Hejhej

    Jag är en sån där smygläsare som ger sej till känna… Wink Vill bara säga att gör inget förhastat i syskonvagns säljandet… Har själv två tjejer rätt tätt och jag sålde min jätte fina UJ syskonvagn när tjejerna började på dagis bägge två. Funkade ett tag utan men sen så ville jag ut å gå å där stod jag utan vagn.. Köpte mej då en mycket sämre beg syskonvagn som till sist blev såååå tung å de satt alleles hopklämt och skulle en ligga då fick bägge ligga.. Å då ångrade jag mej MASSOR att jag sålt den bästa vagnen.. Så då köpte jag oxå en Babytravel å fast att den kanske inte används så jätte ofta är jag sååå glad att jag faktiskt har en vagn då jag ofta är själv med tjejerna och jag kan ta mej ut. Och de sitter såå bra fortfarande fast de är stora (4 och 3år) Gott om plats under sufletten har bägge två, enda som är att vi fått lagt en kudde i vagnen för att förlänga nackstödet då det är rätt kort. Så vad jag ville komma till var sälj inte vagnen förtidigt.. låt den stå ett tag å se om du saknar den eller klarar dej utan. För jag tror du kommer att sakna den Wink
    Kraam.. Å du, du har en jätte fin blogg å två jätte söta barn Smile

  • Ella skriver:

    hade jag väntat tillökning hade jag nog kommit o kollat på den åtminstone… =) men nu gör jag ju tyvärr inte det… =/ men hoppas du får den såld iaf… =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.