Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,4 år sedan.

Törnrosa, en kärleksförklaring 1:a Maj 2007

Törnrosa – Handling:
När prinsessan Aurora föds jublar hela riket, utom den onda fén, som ger henne i doppresent att hon innan sin 16-årsdag skall ha stuckit sig på en slända och falla i sömn för all framtid. Hennes gudmödrar, de tre goda féerna, gör så att en kyss av äkta kärlek, åter kan väcka prinsessan till liv. På sin 16-årsdag faller förbannelsen, trots ihärdiga ansträngningar att undvika den, in, och Aurora och hela slottet, som blir omgärdat av en tjock rosenhäck, faller in i en 100 år lång sömn, som väcks då en vacker prins kommer till undsättning.


Jag är Törnrosa…
Jag föll in i en djup sömn, jag minns bara inte när…
Jag levde i en dvala, full med mörker och smärta, där jag ständigt levde på flykt.
Jonas kärlek fick mej att leva upp.. Leva, och känna lycka..
För det är jag honom evigt tacksam..
All min kärlek till dej, Jonas.


Detta skrev jag 1 maj 2007, det stämmer än idag..

Tack Jonas för att du funnits vid min sida dessa 5år, för att du står ut med mej och allt mitt kaos.

Tack för att du älskar mej.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.