Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2 år sedan.

2 Responses to Vad är värst?!

  • Ella skriver:

    hmm… jag tror nog att det är lika illa… Wink

    jag var väldigt lill-gammal när jag växte upp o det berodde på ganska taskiga hemförhållanden… behöver kanske inte dra hela historien, men det slutade med att jag blev omhändertagen enligt LVU (lagen om vård av unga, placerades i familjehem så blev alltså omhändertagen enligt LVU §2) så därför anser jag att det är illa när ett barn är väldigt lill-gammalt… sen finns det de som är små professorer redan som små o som har det underbart hemma, men tror nog det är väldigt få som är såna…

    en vuxen som beter sig som ett barn borde få en omgång uppfostran o det direkt… är man vuxen så tjurar man inte som ett barn… det tycker inte jag… men vad tycker du sj…??

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.