Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,4 år sedan.

I know

Det vet jag.. Iaf ibland..

Ibland tar mörkret i mitt huvud över och ingenting blir som det borde..

Nu är Jonas på Sage Francis, önskar jag vore där med honom..

Bredvid honom och hade det trevligt..

Well, nu är det inte lika lätt att göra saker ihop när man har två små.

Saknar honom redan och tänker på våra dagar innan barnen..

Beastie boys på grönan, Salem Al Fakir på cirkus, Lionell Richi på Globen, Atmosphere på Debaser och Pharoahe Monch på Berns (då var jag gravid med Minna)..

Jaja, kanske någon gång, barnvakt, när Love är större?

Nu ska jag göra mej och Love redo för sängen.. Gonatt?

2 Responses to I know

 • Emma-Lou skriver:

  Nej, det är inte så lätt att göra saker på tu man hand när man har barn, i synnerhet fler än en. Men idag har vi lyckats få till det, vi har varit på teater och ätit middag ute – barnfria! Grin

  Den där boken du skrev om, var himla smart. Är riktigt sugen på att beställa en varsin till sönerna faktistk, ska tala om det med min man och se vad han tycker om saken. Han sover just nu, hehe.

  Jupp, här hemma är det ganska fullt upp, nästan för jämnan. Men jag gillar det!

  Det måste vara jobbigt på ett sätt, allt det här med provtagningar och utredning, samtidgt som det måste kännas lättande eftersom ni får hjälp. Jag har visserligen inte sjuka barn (så vitt jag vet), men jag kan sätta mig in i dilemmat. Yngsta sonen opererades då han var två veckor gammal (magmunnen var inte fullt utvecklad) och i nästa vecka ska vi iväg till sjukhuset för en annan koll för en eventuell operationThinking Det är ganska tufft att vara förälder ibland, att se att ens barn inte mår bra. Många känner sig maktlösa när de vet om att barnen har feber och de inte kan göra så mycket åt det. Bara där kan man sätta in sig. Hela ens värld ändras verkligen när man får barn, man ser världen i nya perspektiv – något som jag tycker är bra förstås! Men man får lov att säga att det är jobbigt och tufft många gånger, för det är så.

  Vad har din dotter för diagnos?

  Jag sminkar mig inte heller så ofta, egentligen bara när vi ska iväg på någon tillställning eller så. men vissa morgnar ser man ju ut som hej-kom-och-hjälp-mig, så jag fuskar ibland, för att jag helt enkelt inte orkar höra att jag ser trött ut. Känns ganska skönt att kunna ta den tillflykten ibland. Ikväll var vi ju iväg på teater och middag, och jag var klar på 10 minuter med smink och klädsel, så jag är den snabba tösen. Och idag var jag översminkad, enligt mig, haha. Men brukar inte ha så mycket smink på mig, gillar mer det naturliga faktistk.

  Tack så mycket för rösten förresten!!!!!!

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.