Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,2 år sedan.

Tävla om årets Farsdagpresent från Amanda Egilson!

”Jag tävlar hos Familjen Korb om årets Farsdagpresent  från Amanda Egilson, tävla HÄR du också!”


Tävlingsregler!

Det du behöver göra för att delta i tävlingen är:

Skriv namn & bloggadress/mailadress i en kommentar!
För att ha chansen att vinna måste du i din kommentar skriva konstruktiv kritik gällande Amanda Egilson´s smycken, siten och  shoppen – Vad kan hon göra bättre?
Bästa förslagen vinner!
Länka till tävlingen i din blogg med bilden & texten ovan!

[Har du några frågor ang. tävlingen är du välkommen att skriva dom i en kommentar.]

Tävlingen pågår t.o.m. den 10/11 då väljer Amanda ut TVÅ vinnare som presenteras i bloggen.

Lycka till önskar Familjen Korb & Amanda Egilson!

24 Responses to Tävla om årets Farsdagpresent från Amanda Egilson!

 • Hej, jag är gärna med!

  Jag gillar websidan som den är men saknar lite mer utbud ur sortimentet. Givetvis kan man ju sätta ihop sitt eget smycket som man vill ha det men skulle gärna vilja ha lite fler standardmodeller. Som ett halsband med flera brickor. I dagens samhälle finns inte många kärnfamiljer kvar utan det är många som hittar varandra som redan har barn vilket gör att man får en väldigt stor familj på en gång och senare kanske gör den ännu större.
  Skulle också vara roligt om man kunde få se reklam i tv Smile

  Har länkat här: http://surrovich.blogg.se/tipsochtavlingar/2010/october/farsdagspresent-1011.html

 • Sofie skriver:

  Smyckena är väldigt lyxiga, dock lite dyra för att jag ska ha råd.

  Hemsidan och shoppen är lite ”stökiga”, fin sida och shop men känns som det ”klämts” in lite mycket över allt.
  Skulle ha mer ”luft” runt om.
  Hoppas man förstår det jag skriver. Smile

 • Mandy skriver:

  Lyxiga smycken till lite för höga priser, då lockas jag mer utav konkurenter som tar lägre priser.

  Gillar färgerna och layouten på hemsidan och shoppen, men skulle gärna se mer kontrast, lite för ljust alltihop.

 • Jessika skriver:

  Jag gillar hur sidan e uppbyggd, den ger mej känsla..
  Älskar bilden på webshopens förstasida på Amanda? och ett barn.. otroligt vacker..

  En aning för ljust kan ja tycka, kanske någon mörkare nyans på en ram runt rutorna med smycken? Nåt som ger lite kontrast?

  Tyvärr för en fattig student som ja e de liite för dyrt vill ja me påpeka.. finns ju så mycke konkurrens inom de här området.. men ska de va perfekt så.. Razz Kanske kunde få in lite smycken som är något billigare? därav dra till sej fler kunder.. ”Nåt för alla”.. Smile

  Länkat i bloggen; http://piicniic.blogg.se/2010/october/amanda-egilson.html

 • Marie Wiik skriver:

  Min åsikt är att sidan är skitsnygg i färg och design.
  Dock är det lite väl mycket information att ta in på startsidan (jag syftar då på ”artiklarna” som är längst ned på sidan (facebook och allt vad det är). Där borde det vara mycket enklare och luftigare. Bilder som visar smycken ur sortimentet och en kort beskrivning av företaget.
  Flikarna är bra och allt följer en stilren och genomgående design. Vilket underlättar för personen som besöker hemsidan.
  Vill hon ha kvar sina ”artiklar” längst ned på startsidan är mitt förslag att behålla samma struktur men göra dem mindre iögonfallande, det görs nog väldigt enkelt genom att minska dem i storlek.
  En sak som jag saknar är en sökfunktion, där man enkelt på startsidan kan söka sig fram till ett smycke jag är ute efter (ex: så kan man söka på orden ”man” och ”halsband” och då få fram produkter som matchar sökningen).
  En annan sak som borde vara att tänka på är att lägga till information på betalsidan som talar om att det är säkert att betala sina varor via kontokort direkt på nätet. Det är mycket ”fuffens” med sådant nu i världen så det skulle göra köparna tryggare, då det finns produkter som är ganska dyra.
  I det stora hela är sidan övergriplig, enkel och skitsnygg!
  Bra färgval och design.
  Hoppas att det finns något användbart i min kritik. Lycka till!

  Länkar på min blogg:
  http://detbordevara.blogspot.com/2010/10/tavlar-om-ett-smycke_30.html

  Kram Marie

 • Jag är med!

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlingsblogg/2010/october/salkert-10-november.html

  Konstruktiv kritik:
  Jag upplever första sidan som något rörig. Personligen föredrar jag klara kontraster i färgerna, och nån enstaka bild ihop med en kort presentation av företaget och dess smycken.
  Kategoriindelningen som finns är kanonbra! Verkligen! Utbudet av halsband är stort och bra, men däremot saknar jag mycket ringer och varianter av armband. Däremot tycker jag priserna ligger lite högt. Det blir lätt att man vänder sig till ett billigare företag – även om jag tror att AmandaEgilsson har en grymt bra kvalite!
  Mer reklam skulle absolut inte skada. Många smyckesföretag annonserar ju via bloggar, tidningar, radio, tv m.m. – det vore nog en riktigt bra ide för AmandaEgilsson också, så att hon når ut!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se
  http://nilssonpettersson.blogg.se

 • care69 skriver:

  Jag är gärna med!

  ”Jag gillar inte förstasidan, den är alldeles för rörig. De rörliga bilderna borde vara ett bildspel istället där man ser bilderna var och en för sig. Nu ser man ingen…
  Webshopen hittar man lätt och den är lättnavigerad men jag tycker inte att bilderna kommer till sin rätt. Det är för ”blaskigt”. Det vore troligtvis bättre med en skarpare bakgrundsfärg på bilderna så att smyckena framträder tydligare. Som det är nu tycker jag att jag måste klicka så många gånger för att få upp bilden stor för att verkligen kunna se hur smycket ser ut. Det är inte bra för då kan man ”tröttna” på vägen.
  Smyckena tycker jag är underbara, visserligen dyra, men man får ju vad man betalar för. Det som eventuellt saknas är renodlade barnhalsband. Det hittade inte jag på sidan.
  Det var vad jag tyckte.”

  Har länkat:
  http://care69.blogspot.com/2010/10/10-nov-vinn-arets-farsdagpresent-fran.html

  care69(at)live.se

 • Anna Vid skriver:

  Hejsan!
  Jag är gärna med och tävlar.
  Här kommer min konstruktiva kritik.
  Jag tycker att färgen är lite dystert på hemsidan.
  De känns som att allt kastats ihop, och ingenting kommer riktigt till sin rätt. Men jag gillar utbudet av smycken.

  Priserna är ju ganska höga, vilket är förståeligt när material och arbetet givetvis ska ge något tillbaka, men priserna gör ju att en ”vanlig svensson” som jag inte har råd att shoppa någotThinking. Så kanske en liten prissänkning eller rabatt vore bra?.

  Ett annat tips vore att köra med ”färdiga present förslag” till kunden, där man kanske har gjort olika presentalternativ för bröllopsdagen, konfirmation, årsdagen, förlovnings smycke m.m.
  De finns många som gillar att få inspiration när dem letar efter en present (tyckte de var lite dåligt med de på shoppen), många har svårt att välja eller lider av bristande fantasi.
  Sen borde de finnas typ något barnsmycke som finns kombinerat till vuxensmycke så att man kanske kan dela på smycket, vore häftigt.

  Hoppas de går att utvinna något från mina förslag.
  Har länkat på min blogg:
  http://gulligamelinasmamma.blogg.se/2010/october/10-nov-tavla-om-arets-farsdagpresent-fran-am.html

  Håller tummarna.
  Mvh// Anna Vid

 • Malin skriver:

  Hej! Jag är självklart med och tävlar och länkar också så att fler hittar hit på: http://villduvinna.blogg.se/2010/october/10-nov-vinn-arets-farsdagpresent-fran-amand.html

  Jag tycker att det finns så många liknande smyckesbutiker online och att Amanda Egilson verkligen måste göra något för att sticka ut på ytterligare sätt. Bra produkter räcker inte riktigt längre om man inte kan förmedla de på rätt sätt.

  Personligen ser jag ”homeparty-trenden” som en stor möjlighet för Amanda Egilson. Att samarbeta tillsammans med någon av de stora barnhomeparty-företagen tror jag skulle bli en succe, något i stil med blingos nya samarbete med skobutiken Vincent, där småbarnsmammor nu även kan handla skor till sina små då de besöker en blingovisning, varför inte också smycken?

  Hemsidan i sig kan kanske förbättras, men jag tror att det är nya marknadsföringsmetoder, som jag nämnde ovan, som är nyckeln!
  Hoppas på tur!

 • Erica skriver:

  Jag är mer än gärna med och tävlar om dina smycken så jag fullkomligt älskar dom. Hemsidan är enligt mig väldigt bra som den är, lätt att hitta på, fina bilder, bra info om sakerna. Den ”konstruktiva kritik” jag kan ge är ifall (med tanke på att jag ser i kommentarerna att det är många som reagerar på priset) att ha en ”fynd” hörna. Några saker som reas ut eller någon form av andrahandssortering till lägre pris.

  Mvh Erica

  Har länkat från min blogg: http://ericaochgordon.blogspot.com/2010/11/tavlings-tips.html

 • J o H a N N a skriver:

  jag vill absolut va med och tävla. skulle bli en super fin present till min pappa på fars dag då jag aldrig gett honom nåt spec. på den dagen :S

  kritik mot amanadas hemsida är nog först att lägga upp smyckena på en vit bakgrund – då ser man dom bättre. och kanske göra lite mera kategorier så det blir lättare att hitta smycken och så…

  och kanske sänka ner priserna lite om det skulle funka annars är smyckena verkligen hur fina som helst Smile diggar dom massor…

  ett tips vore oxo att man skulle kunna köra månandens eller veckan smycke. så ger man billigare pris på just det smycket.

  här har jag bloggat om tävlingen: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2010/november/nyckelring.html#comment

 • Anneli skriver:

  Är gärna med och tävlar om den fina nyckelringen!
  Konstruktiv kritik: När jag gick in på hemsidan valde jag kategorin halsband. Jag föll för ”stilrent halsband med liten namnbricka” och klickade på ”läs mer”. Men ingenstans stod det vad halsbandet var gjort av. Så jag var tvungen att söka reda på det själv. I kategorin ”om oss” stod det att smyckena tillverkas i silver och guld. Först när jag tittade på ”vanliga frågor” såg jag att det var 925 stearlig silver. Så mitt förslag på förbättring är att vid varje smycke skriva vad det är tillverkat av!
  Annars var det en fin hemsida och fina smycken!
  Mvh Anneli

 • Stina skriver:

  Jag tycker att webshoppen är riktigt fin, men tyvärr går förstasidan helt bort. Den upplves alldeles för plottrig. Jag tycker att hon ska välja att ha endast de snurrande bilderna i ovansidan av förstasidan.

  Förstasidan lockar inte direkt för fortsatt tittande just för att den känns så rörig.

  JAg älskar hennes smycken, har inget klaga på (förutom som någon ovan nämnt, att jag inte har råd med dem…)

  Har tipsat om tävlingen här: http://fladdortvl.blogspot.com/2010/11/10-november_06.html

  Kram Stina

 • Johanna skriver:

  Stilen på hemsidan är snygg, klassisk och elegant och passar innehållet bra. Men längst ner på första sidan är det mycket annonser som blir rörigt, precis som många andra säger. Gillade inte heller bakgrunden på smyckena, dvs i själva shoppen. Tror smycken skulle representera sig själva mycket bättre mot en annan bild/färg medinte lika mycket kontraster. Smycken är super fina och hemsidan är fin den med, helt klart!Smile

  Min länk; http://silverdraken.blogg.se/tavlingar/2010/november/amanda-egilson.html#comment

 • Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar om en fin farsdag present.Det skulle min pappa bli väldigt glad utav, även om han alltid envisas med att han inget behöver.

  När jag kollar in hennes hemsida slås jag direkt utav hur vackert och fint uppbyggd den är med alla fina bilder som rör på sig när man klickar in på sajten. Hon har otroligt vackra och unika smycken och jag skulle lätt kunna gå lös i hennes butik om ekonomin såg ljusare ut, så det är mitt tips att sänka ner priserna lite så även människor med tajt ekonomi har chansen att köpa hem fina smycken eller varför inte lite tävlingar?

  Länkat här: http://mammasvardag.blogg.se/tavlingar/2010/november/tavlar-om-en-farsdag-present.html#comment

  Kram Sanna

  Amanda Egilson

 • Hej!
  Jag vill vara med tycker hennes smycken är fantastiska!

  Min konstruktiva kritik lyder – utan att egentligen tycka att jag har så mycket att komma med mot denna helt fantastiska designer och hennes sida som onekligen säljer. Men here we go!
  Sidan är lite för ljus för min smak, jag förstår att tanken kanske kan vara lite sådär ”öppen, ljus och kärleksfull” men det skulle i min värld fungera väldigt bra med aningen mörkare samt lite mer ”inramningar” runt hennes smycken, kanske i någon mer klar men ändå ljus färg då sidan annars kanske skulle uppfattas dyster.

  Kategorierna är väldigt bra och lättnavigerande. Och jag tycker bilderna på smyckena är bra tagna. Samt att det på lite mer detaljerade smycken inte bara är en bild på produkten -utan man kan bläddra igenom för att titta på ex. armbandet i olika vinklar/på olika detaljer.

  När man väl lägger en beställning skulle jag dock uppskatta om man kanske kunde få se hur resultatet kommer bli (graveringen exempelvis) På så sätt är man hundra på att det motsvarar en förväntningar och att man helt enkelt valt rätt beslut gällande ord/placering osv.
  Förhandsvisningen skulle bara behöva vara en lätt variant, inte så jätte detaljerad, då jag förstår att det kanske blir för avancerat.

  Jag skulle även uppskatta en prissänkning -men jag förstår att med tanke på vilken tid det tar osv kanske detta inte är möjligt. Men som privatperson i shoppingtagen strävar man ju (nästan) alltid efter att försöka hitta ett billigare alternativ. Så möjligtvis om hon kunde göra en liten egen kategori, lite enklare samt lite billigare smycken men ändå med den vackra och dyra känslan av ”amanda egilson”
  Jag vet många som tycker hennes smycken är bedårande men tyvärr måste välja bort pga prislappen. -Så tror jag absolut hon skulle tjäna på!

  Nu håller jag mina (fattiga) tummar att vi för ge våran älskade trebarnsfar denna fina farsdagspresent!

  http://theans.blogg.se/tavlingar/2010/november/tavling-hos-familjen-korb.html

  hoppas ni har en fortsatt trevlig söndag! kramar

 • Malin skriver:

  Jag tycker att Amanda Es sida är jättefin och jag blir genast sugen på att bära hennes smycken. Jag har också lagt märke till reklamen hon gjort i exempelvis stora ”mammatidningar”, men där tror jag att mycket kan göras. Den lilla bannern är ofta alldeles för lik andra, liknande företag och jag tycker att det krävs något mer för att sticka ut! Mer färg, dramatiska bilder och annorlunda text! Något klatchigt som fångar intresset! Satsa på att göra reklam som ”krystgåvor”, en present till mamma som faktiskt gått igenom rätt mycket för att föda fram ett nytt liv! Det är mitt tips!

  Jag länkar givetvis också i högerspalten i familjens blogg så att fler kommer med konstruktiv kritik! Länken hittar du på: http://theotott.blogg.se

  Håller tummarna, ha en fortsatt mysig vecka!
  Kramar Malin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.