Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

7 Responses to Bloggbesökare – All over the world!

 • Martina skriver:

  Jag är helt chokad över vilka länder jag har på min besökarlsita haha
  Turkiet och Ukraina till exempel. Fast turkiet är förklarligt iofs för där känner ajg till en som bor.

 • MansonDust skriver:

  Absolut är det värt det. Tyvärr vet vi inte förrän UL i v 12 om barnet är friskt eller ej, så det kanske inte alls är ”värt” det om allt går åt helvete ändå.. Frown (vi har redan mist två för 5 & 6 år sedan pga detta)

 • MansonDust skriver:

  Varje graviditet innebär en risk på 25% (1 på 4) att barnet får fostermissbildningar, både utvändigt & invändigt. Det är ganska jobbigt att förklara & prata om det.. men för att göra en låååång historia kort så har vi mist två barn tidigare pga detta, dom hade grava missbildningar på yttre & inre organ, så vi valde att avbryta graviditeterna i v 19 & 14. Första gången blev det sent då vi inte visste att detta kunde ske & inte fick UL tidigare. Nu får vi UL i v 12 av läkaren som vet vår historia, innan kan man ej se hela skelettet för att utesluta missbildningar. (det gäller alltså inte avsaknad av ett litet finger eller liknande)

  Håll tummarna..

 • MansonDust skriver:

  Om barnet skulle ha DS, det beror helt på ett ev hjärtfel.. hur gravt det skulle vara. Jag vet inte, det är lätt att säga innan hur man ska göra. Jag försöker mest att hålla huvudet över vattenytan & härda ut fram tills v 12..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.