Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

4 Responses to Nåldyna?

 • Helt rätt! Se ut så som du själv vill och trivs med, skit i vad andra människor tycker. Har haft det precis likadant, folk som aldrig kan hålla sina kommentarer för sej själva ang mitt utseende i yngre dagar. Nu har jag dock bara 4 hål kvar av 8, vara en i septum och en i läppen som jag har i. Jag tycker det är fint när man smyckar kroppen likså tatueringar osv.

  Dock får man ju försöka ignorera folks blickar, för så blir det.. Speciellt när man är ung och kommer gåendes med två små. Kan ju bara tänka mej vad folk tänker om en. Men vet du vad skit i det med! =D
  Huvudsaken är att man är nöjd med sej själv.

  Ha en fin dag Johanna!

 • Isabella skriver:

  Det tycker jag du ska! Du var jättefin med piercingar och du är fortfarande jättefin, men om du vill det så ska du definitivt göra det. Smile

  Kram fina!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.