Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,5 år sedan.

7 Responses to Amma fram smartare barn??

 • Emma skriver:

  Tror jag inte ett dugg på. Både jag och mina bröder ammades och vi har varit helt olika på det där. Jag tror att det finns positiva saker med amning, men främst under amningsperioden. Om wille och ludde kommer vara olika på det där tror jag att det har att göra med deras personligheter och inte pga amning. Jag tror främst att det handlar om ett intresse för att läsa och skriva och räkna. Jag har alltid haft jättelätt för det och dom flesta av mina vänner har haft svårt. Jag har alltid varit intresserad och dom flesta av mina vänner har inte varit särskilt intresserade av sånt.

 • Mamma Miaa skriver:

  Vad kul att du nämnde det i bloggen just, det senaste veckorna har jag funderat väldigt mycket på det där Smile jag tror benhårt på att det stämmer och jag tror att framsörallt råmjölk gör barnen smartare. Dom borde forska närmare på just råmjölk Smile

 • Elisabeth skriver:

  Ja det kan inte stämma för jag blev ammad till nära två års ålder säger mamma och jag har läst ca två böcker i mitt liv…har verkligen inget intresse av att läsa..har försökt ett antal gånger att bli en bokslukare men alltid misslyckats för jag kan inte koncentrera mig och läser inte vidare… No

 • Ika skriver:

  Haha!
  Sånt där är ju löjligt.
  Wincent har inte druckit en droppe modersmjölk och är en mycket smart unge. Dessutom var han nästan aldrig sjuk de första åren så all hysteri om amning stämmer inte överens med verkligheten! Att jag dessutom sett MÅNGA barn som ammats länge och är sjuka jämt!

  Smarthet av bröstmjölk – ANUS.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.