Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,4 år sedan.

Lindas lidande har nått sitt slut..

Lindasmåbarnsmamma med cancer somnade idag in efter en lång och hård kamp mot den förbannade cancern.
De senaste dagarna har hon kämpat mot smärtan och det tog all hennes kraft tills hon idag somnade in.

Jag är tacksam för att jag fått följa hennes kamp, tacksam över att fått veta om denna underbara människas existens.
Tårarna bränner innan för ögonlocken när jag tänker på att det är över nu.
Hemskt att denna underbara människa inte längre finns där, där hos hennes familj..
Men försöker tänka på att hennes lidande är över nu, hennes familj kommer henne sakna, men slipper se henne kämpa med all smärta.

Vila i frid Linda!
Må din familj slippa mer sorg i sina liv..

2 Responses to Lindas lidande har nått sitt slut..

  • Tårarna började rinna på mig när jag läste det på hennes blogg idag, skönt ändå att hon äntligen fått somna in.

    Jag ”lärde känna” Linda genom aff då vi var i samma ankomstgrupp när jag väntade Jadie, kommer så väl ihåg när hon skrev om inflammationen som inte ville gå över trots antibiotika och så kom dagen då hon berättade för oss i gruppen att det inte var en vanlig inflammation utan cancer.

    Där satt man sen i chock utan att ”känna någon på riktigt” men samtidigt känna så mycket med någon, Linda som inte alls bor långt ifrån mig. Någon man skulle följas åt med under sina lyckliga graviditeter hade plötsligt fått hela sitt liv upp och nervänt. Mina tankar går till hennes familj nu och jag hoppas och tror att dom är lika starka som hon var.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.