Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Mammagala outfit?

Skrev på mammagalans facebooksida för drygt en månad sedan och frågade om man kunde ha vad som helst på sej på galan, länkade en bild på en bustier med tyllkjol och fick positiva svar om att jag lätt borde ha på mej det. :)

Well..

Ska jag komma på galan med detta på mej?

Nu säger jag gonatt och hoppas jag mår bättre imorgon.. gonatt!

6 Responses to Mammagala outfit?

 • Fnulan skriver:

  Jaaa ha det för då hittar jag dig lätt =) Skitläckert!!! Ja du, nu längtar man massor! Lite nervöst ändå för jag tror inte att jag kommer att komma ihåg alla! Och röstningen, känns ju som att det är ganska kört mot storbloggare som dig =) Men spelar ingen roll, skoj att komma iväg lite! Jätteroligt att ´du röstar på mig! TACK! Ska leta upp dig med! Hitta dig på BL i alla fall!

  Hur det är med mig… hostar snart ur mig lungorna och ligger på soffan för att sambon ska få sova i alla fall,

  Puss

 • Nadja skriver:

  Den var ju häftig, du ska ju ha på dig det du kommer trivas bäst i tycker jag Smile Jag ska gå in och rösta på dig, röstar du på mig då (hälso och träningsblogg b.la) ? Wink

 • Hehe, riktigt kul.. detta skulle garantera dig uppmärksamhet under kvällen hehe.

  Såg att du skulle gå på galan så ville slänga in en hälsning. Ska också gå och det blir kul att träffa alla fina mammor. Ses i maj Smile

  Ha en fortsatt trevlig dag.
  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.