Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Mammabloggalan 2011: Middagen!

  1. Härligt sällskap på galamiddagen.
  2. Kände ingen vid bordet som jag kom sist till, men alla var riktigt goa!
  3. Förrätten: Hmm var det kronärtskocka eller jordärtskocka? Jaja soppa som var helt ok, åt inte räkorna då jag inte äter skaldjur, brödet var gott.
  4. Varmrätt: Var  så hungrig att jag hann börja äta innan jag kom på att jag skulle fota. Kyckling, potatis, morötter, paprika, sparris och ruccola = mums. Blomkålsmoset var inte min grej.
  5. Lemoncellopannacotta med nån hallonsås och chokladchips. MUMS!

One Response to Mammabloggalan 2011: Middagen!

  • Haha, tvärtemot dig så åt jag upp räkorna o brödet men inte soppanWink Jag smakade en gnutta på soppan och den kvaljde mig, smaken var ok… men konsistensenFrown Jag gjorde en gastric by pass för 2 år sen och några veckor innan det och en vecka efteråt så åt jag BARA soppor. Sen fick jag tarmvred och komplikationer efter det i höstas och fick leva på soppa ett tag till så släta soppor går bara inte! Kände mig jättedum när jag inte åt dum den, en vid mitt bord blängde på mig när jag sa att jag int klarar soppan, precis som om jag var helt knäpp!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.