Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
3 år sedan.

Feber och sömngråt..

Kom hem från Skedvistrand där jag både haft det underbart och mindre underbart (pga av ormskräck).
Kommer skriva mer om Skedvi imorgon när tid finnes.

Kom hem till glada barn och glad sambo.
Min mamma kom och ”lånade” barnen på en promenad så jag och Jonas fick 1½hs egentid, så jävla gött.
Sen myste hela familjen och allt har varit riktigt mysigt.
På kvällen kände jag att Love var kokhet, tempade 39.4! :(
Somnade på en gång, en TIMMA för tidigt, hoppas febern vinner det den bekämpar och ger sej av så Love vaknar feberfri.

Minna är besvärad av värmen, som faktiskt är helt sjuk, inte okej någonstans så måste ringa Familjebostäder och klaga imorgon.
Minna gråter och gnyr, bökar och vaknar till då och då.

Kul att som väntar?

Imorgon är det behandling och efter det är det dags för ett superkulmöte som rör Mammabloggkryssningen! :D

Men nu.. GONATT!

 

5 Responses to Feber och sömngråt..

 • Emma-Lou skriver:

  Nja okej. Det såg ut som fler dricka lades ned (det var flera som sa fler drickor) + att jag trodde (för att det såg ut som det) att det var EN person som tog alltsammans. En person i ett sällskap. Det var det jag reagerade på. Och det var _inte_ dig jag skrev om. Såg inte ens att eller om du la ned någon flaska. Fast fler än 5-6 flaskor var det ju garanterata, det syns ju på bilden, hehe Wink.

  Men visst, jag kan be om ursäkt – förlåt. Det var nog säkert ni alla som la ned alltsammans i en och samma skuff, det kan jag köpa. Då är det ju annat. Men det språkades en del från en viss person ”nu snor vi rubbet” typ. Blev lite, hur ska man säga..?

  Hoppas att febern på den lille har släppt, inge vidare att vara så varm när det är så varmt ute. Eller ens någonsin egentligen. Om febern håller i sig, är det väldigt skönt att bli baddad på pannan med en kallt fuktad trasa/liten handduk. Min mamma gjorde så på mig och mina syskon då vi var yngre, det kändes bättre på något sätt. Svalkande liksom.

  Tack förresten för ”halvan” på lördagkvällen. Vi stannade inte så länge uppe vid grillningen, det var mycket knott och en del mygg.

  Ha en fortsatt skön vecka och hoppas på att vädret håller i sig.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.