Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,8 år sedan.

8 Responses to Jag, Johanna, Me & Moi

 • Emma-Lou skriver:

  Oj, det var som tusan. Trodde det var helt loppi.se som arrangerade den. Eller vänta lite nu. Kikar till vänster här och ser att det är i augusti månad. Det är ju en mammabloggkryssning som går av stapeln denna vecka, torsdag-fredag. Det var den jag trodde att du arrangerade. Intressant arrangemang i alla fall. Får gå in och läsa mer om det. Smile

 • Emma-Lou skriver:

  Läste lite om det nu. Du får gärna berätta mer om mammabloggkryssningen. Intressant arrangemang hur som helst. Det är lite krystat i det här landet, att mammor inte riktigt får rå om sig själva, så detta projekt är ju toppen för att slå hål på den myten. För varje förälder är ju en förälder, oavsett kön. Och alla är vi trötta någon gång, vissa föräldrar mer, andra mindre. Men jag har inte stött på en enda förälder som inte har haft en sömnlös natt någon gång under föräldratiden.

 • Johanna skriver:

  Denna kryssning är för oss mammor, en semester.
  Du såg säkert hemsidan, det finns massor med information på våran Facebooksida, sök på Facebook och läs anteckningar. Smile

 • Christine skriver:

  hej!
  jag har klickat runt lite på din blogg, och jag undrar om du skulle vilja medverka i ett projektarbete jag håller på med? det kör igång på riktigt efter sommaren, men jag har börjat samla material redan nu.
  jag ska alltså göra en fotobok med svart/vita bilder och berättelser från människor som har någon sorts ångestmonster i sig – litet som stort. detta gör jag dels för att lära mig mer om psykisk ohälsa i olika former, men också för att skapa en sorts gemenskap. jag skulle bli jätteglad om du visar dig vara ens lite intresserad eller vet någon som skulle vara det.

  du kan läsa mer om projektet på http://mittangestmonster.blogg.se/

  / christine

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.