Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Jaga medicin?

Grr, är så förbannad!!

I söndags skulle vi gå till apoteket och hämta Minnas viktigaste astmamedicin, ja nä då har inte läkaren fyllt på receptet som hon ska.
Måndag, ringer förbannad till läkaren som ska förnya under dagen.
Senare på måndagen går jag till apoteket för att hämta ut medicinen, nää då finns den tydligen inte i lager, och dom kan inte se när dom kommer få leverans igen, om dom ens kommer få det?!

1. Jävla läkare som inte fyller på recept som hon ska OCH som kan kolla upp att medicinen faktiskt är aktuell eller om man måste skriva ut en ny medicin om den ”gamla” inte längre kommer finnas i lager.

2. Jävla apotekare som inte kunde sagt redan första gången att ni har inte den medicinen på recept, fast vi har den inte i lager heller.

Morr morr morr!

Hade det varit min medicin hade jag blivit tjurig, nu är jag förbannad, nu j-vlar ska läkaren få höra och jag ska åka och jaga på apoteken!

Ha en bra dag!

4 Responses to Jaga medicin?

  • Men jisses!
    Sånt där krångel eller typ sån krångel hade vi med Albins falska krupphosta, kan ju säga att jag inte direkt var en glad mamma som fick åka fram och tillbaka till apoteket när ungen typ hostade ihjäl sig på nätterna och grejer..självklart så äre nog stressigt jobb dom har, mkt och tänka men vafan..någe måtta fåre vara tkr ja..

  • ullrika skriver:

    Jag gjorde bort mig själv när det gällde apotek och medicin idag. Skulle hämta ut en grej på recept som jag ”inte orkat” hämta på ett tag. Ett sånt där stående som jag får för grejer jag alltid kan ha hemma (typ, paracetamol å så där). Jomenvisst. Då hade receptet gått ut!?? Gått UT!? Visste inte ens att det var tidsbegränsning på det… Frown så jäklans surt. Nåväl. Får väl be min läkare skriva ut nytt, men… risken är ju att han tar betalt för det. Skit också.

    Hoppas det blir bra med dotterns medicin nu för dig. Och att de som gjort fel förklarar sig (att den är slut är väl ingens fel iofs, men läkaren som inte lagt in receptet har ju klantat sig allan).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.