Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

8 Responses to Jaha?

 • Borderline & Jag skriver:

  Hej igen! Jag får astma av stress, och jag vet inte vad! Inatt kom ju attacken bara pang! Kan ha med att göra att jag är otroligt allergisk mot gräs…Usch vad läskigt det var Cry

 • Cintya - Haileys mamma skriver:

  Åh vad perfekt att du la upp denna bild.. Tänkte höra med dig vad du tycker om denna vagn och om du rekomenderar den?? Du hade väl en annan innan som du bytte? Vad är det för märke på båda osv?
  Kram

 • Johanna skriver:

  Det beror helt på era behov, men det är en bra vagn.
  DYR, men bra! Smile

  Detta är Babyjogger City select, den vi hade innan var superbra den med älskade den men det var svårt för oss att ta oss upp ur källaren med dej.
  Den kostade 1/3 av Babyjoggern och var av babyproffsens egna märke Baby travel – Dublin. Smile

 • Cintya - Haileys mamma skriver:

  Ah oki.. Hmm mitt största problem är väl att jag bor 2,5 trappor upp (inte raka trappor tyvärr utan dom går runt så att säga) och jag vill inte konka upp och ner på något som är för stort och tungt. Vi brukar ju ha vagnen mestadels i bilen egentligen men det ska funka åt båda hållen. Priset är väl ngt man alltid tänker på men vi har lite tid att spara som tur är. Måste kolla in den du har, gillar att den är smalare.. Har du bild på hur den ser ut med liggdel till?

 • Johanna skriver:

  2,5 trappor och du har tänkt dra upp vagnen??
  Då skulle jag inte rekommendera den vagnen som vi har då borde du köpa någon rätt stadig och kort vagn, typ phil o ted eller bredvagn.
  Vår vagn blir JÄTTETUNG när man ska dra den upp t.o.m. för ramper, för sitter ett barn fram i vagnen blir den juh även framtung.
  Kan kika om jag hittar någon bild med liggdel.

 • Cintya - Haileys mamma skriver:

  Normalt sett har jag (de få gånger vagnen följt med upp) burit vagnen med Hailey i.. men det är ju en singel vagn som väger 10 kg bara.. Hmm, ja alltså många säger Phil och Ted också så jag måste nog kolla upp det där.. Man hoppas ju Hailey inte vill använda vagn egentligen men eftersom bebis nr2 kommer när det är som mest snö så vill jag inte ”tvinga” min plutt att gå… Ja det vore jätte snällt om du drog upp en sån bil så man fick se Grin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.