Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

En fin födelsedagspresent till Love

Igår var jag hemma en Snabbis efter behandlingen och hittade två avi:er.
Den ena var till Love? :p


Ett superfint trälok med fyra trävagnar med bokstäverna LOVE, som ”kopplas ihop” med magneter.

Supertack till fina Emma och barnen – emmaoskrutten.blogg.se.

iPhonePosted

2 Responses to En fin födelsedagspresent till Love

  • Rebecca skriver:

    Hej! tack, det va jätte snällt sagt Blush Jag måste ju bara säga att du är en extremt stark mamma, med alla motgångar ni haft. Och du har endå orkat hålla din blogg på topp. Väldigt star som person är du!
    Jag tänkte fråga dig en liten sak, du e ju som sagt jävligt duktig på blogg design o så, när jag fifflade med min så blev de att när folk har kommenterat så är den texten svart och bakgrunden är svart och den går inte att ändra… jag har försökt i typ 6 månader… Vet du hur man gör?
    Hoppas ni får en underbar dag!

  • ullrika skriver:

    Vilket verkligt fint tåg, och en perfekt present! Jag har inte sett såna tidigare, går det att köra på vanlig Brio-järnväg tro? (vet du var det är köpt?)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.