Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

När roligt blir mindre roligt..

Jag har som ni kanske vet dragit igång ett event.
Bokningen är stängd och nu ska folk paras ihop och ”hyttas” ihop.
Det finns de som inte är så nöjda med hur det blir, fast jag försöker lösa det på bästa sätt för alla.
Kan inte göra EN ändring när det i sin tur påverkar någon/något annat för det löper bara vidare.
Så mycket jobb.. så mycket tid..
Jobbar dagar, kvällar och nätter.. GRATIS!
För vad undrar jag nu?

Har underbar sponsorer och många underbara bloggande mammor som gäster, men de få som under denna resa i stället gör det svårare för mej, får mej verkligen att tappa intresset, tacka för mej och kasta in handduken.
För det känns som vad jag än säger eller gör eller försöker, så är det inte nog.

Jag blir jätteledsen.

Nu går jag och lägger mej.

Godnatt

9 Responses to När roligt blir mindre roligt..

 • Mammabea skriver:

  Finns det på fullaste allvar folk som klagar på ditt arbete med kryssningen!? Då borde de skämmas. Alla är fullt medvetna om hur mycket du sliter med detta! Jag kommer vara nöjd med allt du gjort, just för att du gör det på egen hand, och lägger så mycket tid på det.

  OM jag mot förmodan inte skulle vara nöjd med kryssningen sen, så kommer jag inte lägga en tanke på att det skulle vara ditt fel. Då skulle det bero helt på mig själv -det blir vad man gör det till.
  Ditt arbete är guld värt för mig <3

 • Man kan inte göra alla helt nöjda och det tycker jag de som bokat borde förstå, lyssna inte på dom som gör det jobbigt försök istället tänka på hur många mammor du gör detta till ett fantastiskt ögonblick för. Kan inte ditt crew hjälpa till lite med ihop parandet så du får ta det lite lugnt med? För visst är det mycket att göra när man startar ett sånt här event men du får inte glömma bort sig själv mitt i allt med, ta hand om dig nu och strunta i alla bittra (ursäkta mig) idioter som gör det svårt nu <3

 • Martina skriver:

  Jag tycker det är synd om folk är sura. Då kan de väl helt enkelt kliva åt sidan och skita i hela grejen istället.
  Det är ju inte så att du håller på att arrangera någon form av mänsklig rättighet?!
  Och alla vet ju att detta är första gången du arrangerar något sådant här och att det gått väldigt fort samt att du trodde det skulle bli en ”liten” grej för några stycken.

  Försök tänka såhär istället: Över 100 personer har haft lust och möjlighet att hänga på!
  (Sen finns det ju surkart överallt i världen som liksom verkar leva på att gnälla, skit i dem)

 • Linda skriver:

  som ledare tycker jag personligen det är oerhört viktigt att kunna ta all form av kritik, och dela den med deltagare. Utan kritik kan ju inget förbättras. Det gäller väl att försöka se något positivt i det hela än att ta allt negativt. De som ”klagar” gör det ju säkert pga något som de uppfattat på fel vis. Är oerhört viktigt att detta komemr fram till alla deltagare, vad som ändras, ska ändras, skaer som ska förbättras osv. Att ta kritik är nödvändigt för att fungera som ledare.

  Eftersom detta inte är något evangemang som är gratis är det viktigt att alla får reda på saker de undrar, saker det kan bli frågetecken runt osv. För en del är 1000 kr ganska mycket pengar…..

  Hoppas ni får en fin kryss, kanske hakar på om det blir av nästa år.

  mvh Linda, (Lindisen)

 • Johanna skriver:

  Som jag skrev i din blogg, det är inte det de handlar om, förstår inte vart du får det i från.
  Det är de som avbokar med ogiltiga anledningar och för sent.
  Tycker jag har rätt att efter allt mitt jobb UTAN att jag tjänar något på detta får gnälla lite allmänt om att jag sliter ut mej och blir irriterad när det blir såhär.

 • Linda skriver:

  Ja att avboka utan anledning är självlart inte ok, håller med. Tycker du, trots vår lilla dispyt, jobbar på bra. Önskar ett ett härligt dygn

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.