Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Planlös

Tur att jag är utan planer idag, ja förutom hämta barnen, ge barnen middag, underhålla dom tills Jonas kommer hem..
För jag är helt slut..
Inte lyckades jag somna, så har typ slösat tiden på saker som inte kräver energi.

Förberett dagens middag som blir köttbullar med brunsås och hemmagjort potatismos.
Hoppas dom gillar det och äter snällt..

Äter era barn ”snällt”?
Har dom alltid gjort det?

Har huvudvärk som tycks bli värre så ska ge ett försök till att sova 40min innan jag ska hämta barnen.

Senare..

4 Responses to Planlös

 • Martina skriver:

  Efter att ha kämpat med dotterns mat i 2+ år så är det ganska skönt att vi har fått sonen som alltid har ätit en massa.
  Man kan ju bara hoppas att dottern lär sig av honom så småningom.

 • TuffLoysan skriver:

  Beror på hur du menar med äta snällt.. om det innebär att äta med god aptit, eller om du menar att äta utan att kladda, eller utan att gnälla.
  Min son har alltid ätit bra, både att han äter mkt (stora portioner å på dagis äter han 2-3 portioner). Dock brukar jag mest laga mat som jag vet att han verkligen gillar. Men ibland så tvingar jag honom att iaf smaka på det jag ska äta, å ibland gillar han det å ibland inte. Å då brukar han kunna få annan mat ist, eller bara ett rejälare kvällsfika.

 • Mamma Miaa skriver:

  Min dotter är lite svårt att få i mat, hon vill gärna bli matad trots att hon är snart 2,5 år. Mellanmål och massa med frukt och grönt det äter hon dock glatt men det viktiga som kött är svårt att få i henne.

  Min sambo jobbar som resemonöt och är för tillfället borta och jobbar, kommer vara borta kring 3 veckor den här gången. Det händer dock sällan nu mer att han är borta så länge. Det är rätt jobbigt när man inte får sova och har en unge som tycker om att jävlas med en Smile

 • sara skriver:

  Snällt och snällt…

  han sitter och petar i maten, så et kontant gnällande ”Snälla Viktor ät lite”, Om man har tur gillar han maten den dagen då petar han i sig lite mellan stönen att han måste äta..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.