Tävla hos Familjen Korb om valfri babyklapp från Babyklappen.se!

”Jag tävlar hos Familjen Korb om valfri babyklapp från Babyklappen.se, tävla HÄR du också!”


Tävlingsregler!

Allt du behöver göra för att vara med är att gilla Babyklappen på Facebook och skriva en kommentar om varför just du ska vinna och gärna vem du vill skicka babyklappen till.
Vinnaren får sedan välja en valfri babyklapp värd 399:- att få skickad!

Länka till tävlingen i din blogg med bilden & texten ovan!

[Har du några frågor ang. tävlingen är du välkommen att skriva dom i en kommentar.]

Tävlingen pågår t.o.m. den 18 25/11 då dras en vinnare ut som presenteras i bloggen.

Lycka till önskar Familjen Korb & Babyklappen.se!


Babyklappens affärsidé:

När du vill visa din aktning och skicka varma hälsningar till nyblivna föräldrar, så är babyklappen det perfekta alternativet för dig!

Det hela är mycket enkelt!

1. Man väljer en present ur webbsortimentet

2. Man betalar med kort eller med faktura

3. Presenten skickas direkt till de nyblivna föräldrarnas brevlåda


15 kommentarer


 1. //

  gillar på fb och vill gärna vinna en babyklapp att skicka till en liten kille som nyligen berikat världen! Hans mamma och jag var väldigt nära vänner under studietiden men med flytter åt olika håll tappade vi bort varandra, nu har vi via fb hittat varandra och hon fick nyligen sitt första barn, kommer garanterat inte träffa dom medans han är bebis så babyklappens ide passar ju perfekt!


 2. //

  Jag gillar på facebook och länkar på bloggen!
  Skulle så gärna vilja ge denna klapp till en nära vän som är beräknad i januari. Vi har varsin pojk som nu är ett år så det kommer bara var 14 månader mellan hennes barn. Därför kommer lillan få ärva mycket av brorsans grejer och det vore så kul om hon kunde få något eget! Plus att det är en flicka =)

  http://alexanderzacharias.blogg.se/2011/november/tavling.html


 3. //

  Jag gillar Babyklappen.se på Facebook och skulle vilja skicka en babyklapp till min allra bästaste vän som bor cirka 200 mil ifrån mig. Hon har haft ett par extremt tuffa år då hon gått igenom två missfall och både hennes morfar och pappa gått bort. Nu verkar det som att allt äntligen har vänt och hon blir närsomhelst mamma!
  Min blogglänk: http://juniflickorna.blogg.se/hoppas/2011/november/babyklappense-1.html


 4. //

  Hej! Jag skulle gärna vinna en julklapp till någon av mina döttrar… Jag har inte en krona på kontot över när månaden är slut, så jag skulle bli så glad om jag kunde överraska någon av flickorna med julklapp…
  Gillar på fb (Stina Gu) och jag har bloggat om tävlingen här: http://fladdor.se/?p=3545

  Kram Stina


 5. //

  Jag gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Eftersom vi hamnat i en situation som är ganska svår att ta sig ur så kommer det bli VÄLDIGT lite julklappar i år (och vi vuxna är då bortprioriterade!). Detta är otroligt enerverande och frustrerande och jag har mått extremt dåligt över det en tid (inte över julklappar förstås, men över allt det runtomkring), vi får ju ännu en liten nu om ca två veckor. Klart att jag skulle vilja skicka en babyklapp till någon när och kär som fått barn. MEN… nu kommer jag kanske ses som lite ”ego” – men jag skulle gärna skicka efter en babyklapp till vår egna lilla bebis som kommer nu. Något fint som den första klappen liksom… ja du förstår nog. Ja, förmodligen skulle det bli detta set http://babyklappen.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=41&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=39.

  Länkar i bloggen; http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2011/november/salkert.html

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se


 6. //

  Nämen åh vilken tur att tävlingen blivit förlängd, då hinner ju jag också vara med! Grin

  Jag gillar på Facebook – Ingrid Sahlqvist.

  Jag skulle så gärna vilja vinna en valfri babyklapp till våra bästa vänner som ska få en liten pojke i slutet på januari. De har längtat efter ett barn sen de gifte sig för två år sen, och nu är det äntligen dags! Därför vore det så skoj att få skicka en fin babyklapp som ett tecken på hur glada vi är för deras skull.

  Jag har tipsat här: http://p0llys.blogg.se/tavlingar/2011/november/jag-tavlar-om-en-valfri-babyklapp-fran-babykl.html

  Håller tummarna! Kram, Ingrid


 7. //

  Jag är gärna med och testar lyckan. Om jag vinner skulle jag skicka det här: http://babyklappen.se/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=50&category_id=6&option=com_virtuemart&Itemid=39
  till min vän Jenny. Hon är Oliwers gudmor och fick själv sitt andra barn några dagar efter att Towa föddes. Hon är verkligen värd allt som finnsSmile

  Här kommer länken från min bloggSmile
  http://soffiz.blogg.se/2011/november/soffiz-tavlar-1.html#comment

Kommentera