Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Mammas lilla prins, mammas lilla kämpe..

20111119-011705.jpg
Händelse: Jonas var oförsiktig, glömde av sej, lyfte Love fel.
Resultatet: Trots fullt väntrum fick vi snabbt hjälp och allt som allt tog mindre än 2h.
Diagnos: Brutet nyckelben.

Jag är så ledsen, orolig och samtidigt besviken på Jonas.
Det må vara lätt att göra misstag, men jag har sagt att han aldrig får bära barnen så.
Jonas ångrar sej såklart och mår dåligt.
Jag orkar inte ”straffa” honom utan lägger min energi på att ta hand om barnen, speciellt Love.

Hem och hoppas på någon timmas sömn.
God natt?

iPhonePosted

16 Responses to Mammas lilla prins, mammas lilla kämpe..

 • Nina skriver:

  Åh,din stackare!Har han mycket ont?….Klokt att försöka fokusera på barnen,jag ödslar ofta för mycket energi på diskussion och bråk!Blir så himla trött på hur män beter sig iblandThinking Vad innebär förresten att ”lyfta fel”?

 • Rebecca skriver:

  Men stakars liten! Jonas måste må dåligt Frown Att olyckor kan hända så lätt, o samvetet får sig en riktig smäll!

  Hoppas lillkillen läker snabbt !
  Hur lyfte han Love, en fråga eftersom Leah är ganska”vild” av sig o vill att man håller i hennes händer o snurrar henne i luften… kan sånt hända då med?? :s

  Nu önskar man att man hade bott i närheten så man kunde hjälpa dig när du är själv på dagarna o minna ska till dagis, så du hade sluppit tagit med dig lova o knöla på honom overall o allt sånt…

  Massa kramar dig dig o familjen!

 • Nej men stackars liten, hoppas det inte gör allt för ont på honom.

  Jag tror att Jonas straffar sig själv rätt bra, vet att Jonny gjorde det efter att han lagt Bella på soffan hemma hos min pappa och hon rullade ner med huvudet före i stengolvet. Har nog aldrig varit så besviken på honom som jag var då, såg när trollungen började rulla och skrek för allt jag var värd till Jonny men han fattade inte förrens det var försent. Han lyfte upp henne och jag bara sprang fram och slet henne ifrån honom, sa inte ett ord varken bra eller dåligt men idag ångrar jag nästan att jag inte kramade om honom när han straffade sig själv så pass mycket som han gjorde då <3

 • Johanna skriver:

  @Nina
  Han skrek hela natten typ.. Frown Så han verkar ha väldigt ont.

  Han lyfte honom i handleden och foten upp från botten av spjällsängen.
  Jag har informerat honom så många gånger att man inte får lyfta barn så. Frown

 • Stackars liten Frown
  Förstår att du är arg o ledsen på Jonas , men försök att inte vara allt för hård mot honom , han mår nog riktigt pissigt av det själv & som du beskriver det så är det ju lätt hänt att något går fel om man bär konstigt men många kan ju bära barn på alla konstiga sätt när dom busar exempelvis .

  Nina ; Lite hårt att dra alla män över en kant , kan ju lika väl vara så att en mamma som råkar skada barnen ?

  Hoppas lillkillen blir bättre snart, ta ju sin tid att läka väl men att han slipper ha jätteont Frown

 • Sara skriver:

  Lider med er dej och Love! Hur fick han för sig att lyfta han sådär känns lite som om man skulle avstå från att bli lyft så själv. Hoppas att Love snart har mindre ont!

 • @Rebecca, mina föräldrar drog min axel ur led tre gånger för dom snurrade mig så när jag var liten. Stackarna visste inte vad dom skulle göra för trots att det måste gjort jävligt ont på mig (kommer inte ihåg det) så tjatade jag dagarna i ända om att dom skulle snurra mig så (det kommer jag ihåg iaf haha) därav kunde det hända tre gånger innan dom tvärvägrade snurra mig mer.

 • em. skriver:

  Stackars liten, men han är en kämpe precis som sin mamma, så han kommer fixa detta galant! Smile
  Väldigt synd att det hände, men försök att inte straffa jonas för hårt heller, kan ju lätt bli så att man gör det menar jag! Han ångrar sig nog och kommer förhoppningsvis inte göra om det igen!

  Kram em.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.