Välkommen!
Är en 30årig Stockholmsmorsa. Mamma till Minna [081124] och lillebror Love [100626]. I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelsen. Skriver även om livet med min fästman Richard som jag fann i Kalmar och pendlat till varannan vecka sedan vi blev tillsammans i oktober, men som efter 11 månader flyttade upp till Stockholm. :) Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot. [Den andra Johanna] Bloggen är mer än en mammablogg, det är även en öppen dagbok där jag delar med mej av många pusselbitar från mitt förflutna och mitt inre. Bjuder på bilder, tävlingar och skriver alltid ärligt & öppet! Hoppas du ska gilla min blogg! Kommenterar på nätet som: "Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset".

Follow on Bloglovin
Arkiv:
Översättning
free counters
Samarbeten
Bloggare


Intresserad utav samarbete?
Kontakta mej här.
Statistik
Get your own free Blogoversary button!
Personligt Pinga Frisim Bloggar av mammor och gravida Blogg Topplista Twingly BlogRank Topplista Page Rank Site Meter I ♥ Validator Blimamma.se

Rubrik är meningslöst..

I fredags fick jag veta att en barndomsvän gått bort..
Har inte haft någon kontakt med honom på många år, men smärtar såklart ändå..
Det som gör allt värre är dock att hans som gick bort.. det är min bästa killkompis bästa vän och dom var som bröder..
Min bästa vän lider verkligen och detta är nog det värsta som kunde hända honom..

Ni kanske förstår att jag inte bloggat då och så, men lovar att vinnarna i goodiebag-tävlingen ska presenteras ikväll!
Ni kan tävla fram till 20:00 kanske senare beroende på när jag drar vinnarna.

Kram