Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Barnmodevisning SS2012

Förra veckan var jag på barnmodevisning som min underbara vän Madeleine (känd som Muppsan) fixat, eller ja Mgroup som är hennes grymma PR & eventbolag, som dessutom arrangerar Bloggminglet!

Inbjudan fick jag äran att hjälpa Madeleine med, skulle gärna jobba med inbjudningar, loggor, banners o.s.v.

Det serverades rosa bubbel – Crémant de Bourgogne Rosé (eller alkoholfritt för de som ville) och fräsch frukt av alla de storter! :D

Jag stod först i dörren och skötte listan på alla gästerna, företagen och press, sen skötte jag bildspelet med klädmärkena och musiken, sen hjälpte jag till med allt som behövdes som att plocka undan, städa och se till att allt såg bra och fräscht ut.

Madeleine / Mgroup hade ordnat detta otroligt bra, det var fin lokal, bra med god dryck och frukt som räckte till alla, otroligt bra märken i modevisningen, det var nämligen vår & sommarkollektioner från Rockefella, VossatassarNova Star, Me & i och Blingo. Skor från Crocs, jag hade dessutom ett par Crocs på mej, mina nya fina rosa vårskor!

Kläderna visades utav de söta barnen från Cute Kids!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.