Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,6 år sedan.

Det här med de magiska strecken!

Båda mina barn blev otroligt nog till på första försöken, Love blev juh till på ett enda ”försök” så att säga.
Graviditetstesten har jag tagit inte för att jag trott att jag varit gravid utan för att jag förväntat mej negativt och bara vill se negativt test så att jag inte skulle hoppas och förskjuta mensen pga en önskan.
Så båda barnen är graviditetstestade innan BIM (beräknad mens), Loves test tog jag på Bim -4!

Första gravtestet med Minna (Bim-):

Första gravtestet med Love (Bim -4):
pluset091029

Sen blev juh strecken bara stackare varje dag..

Med Minna tog jag 26 test innan jag förstod att jag var gravid.

Räckte det med ett test för dej att förstå att du var gravid? Att våga tro på det positiva testet?

One Response to Det här med de magiska strecken!

  • Marie-Louise skriver:

    Mina tjejer blev också till direkt utan att vi behövde försöka och ja det räckte med ett test för min del Smile Jag var så säker på att jag var gravid varje gång eftersom jag liksom kände mig gravid (nästan direkt). Jag tog också mina gravtest innan mensen ens var beräknad Grin man var ju så nyfiken. Kram vännen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.