Välkommen!
Är en 30årig Stockholmsmorsa. Mamma till Minna [081124] och lillebror Love [100626]. I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor. Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelsen. Skriver även om livet med min fästman Richard som jag fann i Kalmar och pendlat till varannan vecka sedan vi blev tillsammans i oktober, men som efter 11 månader flyttade upp till Stockholm. :) Ibland skriver jag även om min behandling, utredningar och diagnoser som jag sen många år tillbaka kämpar med och mot. [Den andra Johanna] Bloggen är mer än en mammablogg, det är även en öppen dagbok där jag delar med mej av många pusselbitar från mitt förflutna och mitt inre. Bjuder på bilder, tävlingar och skriver alltid ärligt & öppet! Hoppas du ska gilla min blogg! Kommenterar på nätet som: "Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset".

Follow on Bloglovin
Arkiv:
Översättning
free counters
Samarbeten
Bloggare


Intresserad utav samarbete?
Kontakta mej här.
Statistik
Get your own free Blogoversary button!
Personligt Pinga Frisim Bloggar av mammor och gravida Blogg Topplista Twingly BlogRank Topplista Page Rank Site Meter I ♥ Validator Blimamma.se

!!!

Jag spricker!

Jag är som en bitter och explosiv Ronja MF Rövardotter!
Hon har sitt vårskrik som hon måste skriva av glädje så att hon ”inte spricker”.
Jag har mitt MF ”vår”skrik som inte är av glädje utan av en massa i r r i t a t i o n, i l s k a, b e s v i k e l s e och rent ut sagt p a n i k!

Det händer saker som jag måste ventilera, men först mentalisera i mitt huvud själv först.
Jag går juh faktiskt på MBT och min läkare, induvidualterapeut och gruppterapeuten var så stolta över mej idag på mitt senaste vårdplaneringsmöte.
Tycker jag kommit så långt, ser alla mina framsteg, allt jag lärt mej och tar till mej o.s.v.
Så.. jag ska mentalisera (MBTMentaliseringsBaserad Terapi), sen kan jag ventilera med en vän, sen vräker jag ut allt i bloggen, men lite finare, lite friskare och lite mer förståeligt. :)

Låter det bra?