Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Barnens rum

Tänkte bjuda på lite bilder på barnens rum, dock sover bara Minna där för tillfället då Love vaknar så tidigt och skulle vara onödigt att Minna ska bli väckt för det.
Vi hoppas dock att Love sover bättre innan sommaren så dom kan dela rum, Love vill gärna sova med Minna, helst i hennes säng, men ja, det går juh inte.
Kanske testar en kväll i helgen för att se om det av någon anledning får honom att sova bättre där inne än inne hos oss. :)

Ja, jag vet att barnen har alldeles för mycket saker.
När Minna var mindre och alltid sjuk och även under alla hennes undersökningar och utredningar o.s.v. så kände jag att min kärlek inte var nog, jag ville ge henne mer kärlek men jag gav henne redan all kärlek jag hade men det kändes inte tillräckligt ändå.
Så jag gav Minna allt jag kunde i materiella ting då vi fått veta av läkarna att hon då var så liten att hon inte skulle bli ”bortskämd” eller förstå innebörden av att få och kunna be om mer.
Ville på något sätt kompensera med leksaker för varje inläggning på sjukhus, alla tester, nålstick, ultraljud, sjukgymnastik, utredningar o.s.v.
Sen föddes Love och jag ville inte att han skulle få mindre saker eller något annat än vad Minna fått, även om han inte har någon avvikelse eller sjukdom vad vi vet så är han juh lika älskad, lika mycket värd och lika speciell som Minna, så jag gjorde samma sak då.

Nu vet jag bättre..
Jag måste inte köpa dom saker för dom vet att jag älskar dom och att jag alltid finns här för dom och dom verkar tycka att det räcker mer än väl. :)

Så.. nu har ni fått se barnens rum, ska bjuda på mer bilder på övriga lägenheten när jag fått i ordning lite mer, gör nämligen om en massa just nu. :)

4 Responses to Barnens rum

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.