Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
2,1 år sedan.

Bloggminglet 2012

På lördagen mötte jag upp min vän Jessica för att gå på årets Bloggmingel på Rica Talk hotell som min fina vän MadeleineMgroup anordnat.
Vi kom fram till hotellet 12:30 och checkade in, jag fick ett enkelrum (406) vilket var underbart då allt kaos i mitt liv gjort att jag var lite orolig för att kanske bryta ihop och det skulle kännas skönt med ett enkelrum om så var fallet så jag slapp dra ner någon annan i mitt mörker.
Checkade in, in på rummet, packade upp, checkade in den grymma goodiebagen och överraskningen på rummet som bestod av Detox! :D

Åkte ner till Plan 3 och fick komma in i mässhallen och ”tjuvkika” då jag känner Madde, vart helt amazed och såg verkligen fram emot att den skulle öppna.
Ner till Plan 2 för att mumsa i sej en trerätterslunch och efter det gick jag och Jessica till Willys och köpte nödgodis och läsk att ha på rummet.. Nyttigt? Nej! Smart? Ja, så många som var avundsjuka på att vi var så smarta. ;)

Sedan gick vi till mässhallen och kika på utställarna och lyssna på föreläsningar.
Träffade kvinnorna bakom/brevid Pino vilket var superkul då jag/Minna blev juh sponsrad med allt som fanns med Pino, väskan, tröjor, tygväskor, böcker, dvd:er och dataspel.
Fick berätta lite om hur mycket Pino betytt för Minna, men även oss föräldrar. :)
Sedan fick jag ett presentkort på en pekbok från Lookibooki till Loves kommande 2årsdag vilket fick mej att bli överlycklig! :D
Köpte ett par Tingelingtrosor, självklart till Minna och en liten söt gubbe som man pluggar in i telefonen som fungerar som högtalare.

Efter föreläsning och utställarmöten så gick vi upp och gjorde oss redo för middagen.
Vi åkte ner till Plan 2 och åt en trerättersmiddag med trevligt bordssällskap som bestod utav Emma, Nina, Emelie, Moa och Jennifer.
Efter att man klämt i sej förrätt, varmrätt och en mumsig dessert så gick vi upp och gjorde oss kvällsklara, Jessica fick komma ner till mej när hon var klar för att dra upp min dragkedja i ryggen. :p
Sedan begav vi oss till vårt älskade Plan 3 som nu inte var föreläsare och utställare utan nu stod Evaliv där med ett bord med massa härliga sexleksaker och en ställdning med sexiga underkläder.
Tess Merkel höll i en kareoketävling som jag dock inte deltog i men efteråt körde jag och Jessica Me & My – Dub-i-dub på kareoken utan tävling och jag, Jessica och Sandra dansade även lite senare macarenadansen.
Awesome! :D

Jag och Jessica kom i säng ganska tidigt runt 1 och båda somnade vid 2 tiden.
Klockan 9 ringde min klocka som jag ställt (varför gjorde jag de tänker ni säkert nu, och ja, det tänkte jag när den ringde också).
En kvart senare sms:ar Jessica och undrar när jag tänkt gå till frukosten, så jag gick upp och gjorde mej klar så vi kunde gå.
Dock tog det ett bra tag innan man fick ett bord så man han nästan ge upp frukosten, sen gjorde jag världens godaste müslimix.
Vaniljyoghurt med start (bara müslin original) som jag toppade med russin, torkad ananas och riven kokos, smakade väldigt somrigt och tropiskt. :)

Efter frukosten gick vi upp och hämtade all packning för att checka ut, jag avslutade mitt lyxdygn med att ta en taxi hem.
Kom hem till en sovande familj och ville väcka dom, men dom fick sova så jag hann ta mej tiden att packa upp och fota innehållet i goodiebagen.
Att göra det med tokiga barn som springer omkring har resulterat i att saker i goodiebagen försvinner eller går sönder, så det var perfekt att ha tid till detta och sen tokbusa och mysa med barnen när de sovit klart. :)

Bildregn:

I goodiebagen låg en frozzypack, tidning och penna från mathem, en burk med magic i ny smak från magichouse, Singoalla Cheesecake och Ballerina Marängsviss från Göteborgskex, en taste teaster från careb-trading, bröd från skogaholm, En supersöt Pino-nalle (Minna har älskat sin sedan dag ett och nu fick Love en egen och även han är så lycklig över sin Pino) – det låg även en dvd med Pino i, hudkräm från decubal, lusmedel från linicin, vaniljmajskrokar från mybug, ögonbrynsfärg och nagelborttagning från depend, en hjärtberlock från silverbiten, små kort med fina barntryck på från dotto, en kortlek från Rica talk hotell, lego från klossbutiken, vårtmedel från vartfri, katalog från sagoliktbokförlag, munskölj från fluxfluor, mascara från Yves Rocher, ett barnsemesterkort från Barnsemester, badolja från myza, badlotion från weleda, rabatt från lookibooki, rabatt från photowall.

Utställare:  KnattitydBlingoLookibooki som jag fick en presentförpackning av med ett presentkort på en pekbok som jag fick till Love som blir 2 år om två månader – sen på morgonen fick jag veta att jag haft dubbeltur och vinna ett till presentkort så även Minna kan få en fin pekbok,  Tradedoubler som ska göra mej rik(?) ;), smycken från Happy BlingBloggfamljenMyza som jag tyvärr missade att köpa ”Babyfeet” av och sen även Babywall.

Underbara Ann Söderlund hade föreläsning, som alltid log jag brett hela tiden och njöt och skrattade, är faan kär i Ann.
Nej inte stalkervarning så Ann behöver inte ringa polisen.. :p
Men tycker helt enkelt jävligt mycket om den Ann jag haft turen att träffa på flera gånger på events.
Bästa minnet är ändå förr förra Morsdag som jag ”firade” på Rival när jag var höggravid med Love och precis innan showen skulle börja kände jag hur gravidblåsan typ krympte men inte innehållet så fick vagga fram som den höggravida ”gåsmamman” jag såg ut att vara och Ann sitter redo på en schysst motorcykel och är redo för sin entre och varmt säger att jag får skynda på, men inte så mycket att jag börjar föda. ;)

På kvällen höll Tess Merkel i kareoke och Evaliv ställde ut sexiga underkläder och sexleksaker, jag köpte ett plagg och sedan lite annat skoj. ;)
Sedan försökte jag få de andra tjejerna att inte vara så blyga och tala om vad jag har och kan rekommendera, då sa Nina ”Är det du som säljer här eller?” ;) Kanske det kanske.. får börja jobba med det? :p

På söndagsmorgon efter frukost fanns det möjlighet att pröva zumbago. :)

Sammanfattningsvis?
Är förbannat nöjd med Bloggminglet, plats, utställare, goodiebagens innehåll, gästerna m.m.
Toksaknar nu alla underbara mammavänner tidigare nämnda men även Sandra, Sara, Annika, Sofie, Eva, Thea, Mirka, Jenny m.fl.!

3 Responses to Bloggminglet 2012

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.