Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

Ett stort skämt!

Dagis ringde igen kl. 13:30 och bad mej hämta Minna, sa att hon ätit dåligt och att hon var hängig och snorigare.
Pfft, kom och hämta en tjej som var glad, mindre snorig och hon åt mellis hemma och stor portion middag.

Riktigt less är jag, vad är det frågan om?!

Vet verkligen inte alls vad jag ska tycka eller tänka om allt detta..


7 Comments

 1. Riktigt ledsamt !! Vi har oxå fått några sånna samtal och det är ju sådär kul att vara hemma med en frisk unge ”bara för att”..

 2. Johanna

  25 juli, 2012 - 20:49 at 20:49

  Fröken M: Ja eller hur, visst älskar jag att vara med mina barn, men 1. barnen älskar dagis, 2. jag måste hinna sköta hemmet och jobb när dom är på dagis.

 3. Bella var sjuk häromveckan (feber först) och var se inte välkommen till dagis förrens hon varit 48timmar feberfri, det har jag aldrig hört innan utan det ska var 24 timmar men personalen gav sig inte så jag ringde komunen och frågade, mycket riktigt gäller 24 timmar i vår kommun och när jag ringde och berättade det för personalen och sa att hon kommer imorgon blev jag så otrevligt bemött av personal som krävde namn på kommun personalen för hon skulle minsan ringa dit, prata med rektorn och snäste otrevligt mot mig. Har inte hört mer sen dess så hon fick sig väl en knäpp på näsan eftersom hon faktiskt hade fel men man blir så trött på personal som uppenbart vill ha så lite att göra som möjligt för att få slappa hela dagen…

 4. Johanna

  30 juli, 2012 - 12:02 at 12:02

  Sara: Men jisses vilka människor det finns, du har verkligen rätt till en ursäkt där gumman. <3

 5. Och vad händer? idag ringer dagis igen, härom veckan var hon btw feberfri när vi kollade tempen hemma. Idag säger dom att hon har 38,någonting sist var det 38,5. Kollar tempen det första vi gör hemma alltså tio minuter efter hämtning och ungen har 37,2 när vi lagt till 0,5. Blir äckligt trött på personal som tydligen inte vill jobba, hängig är hon ja men inte pga sjukdom det är pga att hon inte sover på varken dagen eller natten och det vet dagis om att hon har en så period nu. Hemma är hon glad och som vanligt men å andra sidan är det inte konstigt om man inte är hyper när man inte sover och dagis vet även om att hon trampade på en glasbit i morse och då hade jag itne heller velat springa runt eftersom det ifta ömmar i foten en hel dag efter det. Fan jag blir vansinnig på det här! Jonny har mer ”feber” än Bella om det ksa vara så och jag är hängigare med min förkylning…

 6. Johanna

  31 juli, 2012 - 14:03 at 14:03

  Sara: Tycker du ska ringa förskolechefen och klaga, det är juh för mycket strul från personalen nu.

  <3

 7. Dom ska få höra ett och annat i morgon och jag ska vara precis lika trevlig som personalen var mot mig sist så får vi se om dom tycker om det Wink <3 (skrev förresten fel innan hon hade 36,7 när vi lagt till 0,5 det är ju nästan så ungen dör haha)

Kommentera

%d bloggare gillar detta: