Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Godnatt efter en härlig dag!

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Badgruppen med Minna var underbar, bortsett från mej i badkläder. USH!

Minna njöt av varje sekund och var toklycklig hela tiden.
Hon gjorde mej så stolt!
Alla barn skulle sitta på kanten och hoppa ner i poolen, visa ville inte alls, andra gjorde det MEN Minna.. hon ställde sej upp och hoppade i! Om och om och om igen! :D

Sen kom vi in i omklädningsrummet och jag såg hur jag såg ut.
Jag hade såklart känt hur mycket Minnas plaskande blött ner mej, men visste inte att min mascara runnit så pass att jag såg ut som någon trashig rockskärna med allt svart smink runt ögonen. HAHA!
Stackars barn, resurser och andra föräldrar i poolen, de lär juh funnit mej skrämmande. ;p
Jaja..

Lämnade Minna på dagis för att rusa till centrum och möta upp Tina.
I timmar gick vi omkring, pratade om allt mellan himmel och jord, Tina shoppade så mycket snygga kläder, bl.a. en helt underbar RÖD skinnjacka som hon är kvinna nog att bära upp! Wow!

När klockan var 15 var jag tvungen att skynda mej hemåt för att lämna av lite saker och hämta ryggsäcken då jag skulle handla lite mat.
Skyndade förbi affären, handlade det som saknades till middagen, hämtade barnen, skyndade hemåt, mötte mamma..

Mamma lekte med barnen medan jag stod och lagade middag, ICA’s kyckling med karl johansvamp och timjan, stektes och sedan tillsatte jag kantareller (hittade inga karl johans på affären), i med en smetana och en Cream fresh Gourmet (Karl Johanssvamp, timjan och citron). Kokade pasta till det. :)
Mamma åt upp allt, Minna mumsade i det, medan Love som senaste veckorna äter otroligt dåligt inte åt upp allt.
Jonas gillade det också. :)

Natta barn, TV-mys med älskpälsk och nu.. nu säger jag godnatt! :D

ps. Jag har återigen blivit hooked på Gangnam style, haha, så ska nu drömma att jag och alla jag känner dansar så..
Så du kanske är med i min dröm och dansar så. ;)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405