Välkommen!

Är en 34årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse, lindriga utvecklingsstörning och ADHD, sonen Loves ADHD.


Follow on Bloglovin
#4 BF 190927

Nedräkning:
Arkiv:
Rökfri
Slutade röka12 augusti, 2018 - 22:00
9 månader sedan.

Göra jobbet enklare och effektivare!

Nu efter att ha avslutat allt arbete gällande årets Mammabloggkryssning så väntar jag nu bara in enkätsvar från årets gäster.
Själv har jag dock funderat över vad som kan göra mitt jobb enklare och mer effektivt inför nästa års Mammabloggkryssning.
Jag har nu en bra dator som klarar av alla mina program öppna samtidigt, mailen, ftp-programmet, photoshop, programmet jag bygger hemsidor i med mera så den biten är det inget som behöver förbättras eller ändras.
Men.. insåg att jag skulle behöva trådlösa telefoner, en här hemma och minst en på kontoret & lagret.

Det skulle underlätta något enormt när jag behöver prata med kunder/sponsorer men även kunna ha flerlinjesamtal med till exempel Madeleine min kollega, sen tycker jag att det är smidigare med handsfree till trådlösa telefonen än till mobilen tycker jag.

Var inne och surfade på nyteknik.se imorse och insåg hur mycket lättare allt jobb skulle kunna skötas nästa år.

Min mobil litar jag inte mycket på då den är allt annat än 100% gällande mottagningen, samtal avbryts mitt i och så vidare.
Min hemtelefon som är en trådlös var jättebra i början, innan barnen fick tag på den och lät den ”bada” lite och kastas i golvet en eller tio gånger för mycket, så nu fungerar den inte alls bra.

Med en fungerande trådlös telefon skulle jag kunna sköta mitt arbete så mycket snabbare.
Ringa sponsorer, Madeleine och alla andra som jag i år fick försöka nå mesta dels via mail, och ja, det tar juh så mycket längre tid att maila, vänta på svar och sedan maila tillbaka än att ringa ett samtal och sköta allting via telefonen och sedan slutligen maila vad som kommit överens med.

Så till nästa år är planen att skaffa en bra trådlös telefon (minst en) som fungerar med headset/handsfree och kan hålla flerlinjesamtal.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.