Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

När man inte mår sådär jättebra..

Inne på tredje veckan som förkyld, sen är jag så nervös och ångestfylld inför mötet idag att jag mår illa och är blek.

Ska strax bege mej, måste dock lugna ner mej då jag nästan skakar..

Har du någonsin svårt för någon typ av möte?

När du träffar myndigheter? Arbetsintervju? Okända människor?

Hur känner du inför det och hur gör du?


1 Comment

  1. Jag tycker det är ännu värre att ringa till okända människor. Bara det att nu ringa och adressändra hos företag som jag är kund hos tycker jag är jobbigt. Ändå har jag arbetat med att prata i telefon med okända under långa perioder. Tänkt som fobiträning typ men det funkar inte Smile

    Hoppas att det blir bra möten för dig så att du kan slappna av efteråt iallafall! <3

Kommentera

%d bloggare gillar detta: