Bloggen stängd tillsvidare..

Mamma Kaos & ♡ Mini-Terroristerna ♡ - Mammaliv, barn, diagnoser, vardag, mode m.m.

Tävla om en mini-goodie hos Familjen Korb!

Allt du behöver göra för att tävla är att kommentera detta inlägg med en motivering varför du ska få vinna denna tävling och sen får du gärna prenumerera på bloggen via Bloglovin, gilla Familjen Korb på Facebook och dela denna tävling via din blogg och/eller din facebook.

Skriv i din kommentar efter din motivering, vilka utav dessa punkter du gjort (t.ex. motivering… Gillar på FB, delar på FB, eller prenumererar, gillar på fb, delar via blogg och facebook).

Tävlingen avslutas på söndag!
Lycka till!


11 Comments

 1. Motivering: Jag skulle vilja vinna denna goodiebag till en av mina fina kollegor.
  Hon har fått barn för ett tag sen, och det här skulle vara en perfekt present…!
  Jag gillar på facebook, prenumererar via bloglovin, och har tipsat i min blogg!
  http://justanothermama.wordpress.com/2012/09/03/tavla-om-en-mini-goodie/#respond

  <3

 2. Jag vill gärna vara med och tävla.
  Skulle gärna vilja vinna till min barndomsvän som blev mamma för första gången i fredags. Jag tycker att hon har förtjänat lite prover på barnmat då hon längtat så länge efter den lilla och nu när det äntligen blivit dags är det kanske inte den ”bästa” tiden i livet då varken hon eller hennes sambo har fast jobb så vore ju super att få komma med lite smått till dem.
  Följer bloggen på bloglovin sedan tidigare.

 3. Jag skulle vilja vinna för att jag och lillan är värd det! Det finns något i bagen för både henne och mig Smile perfekt!

  Kram

 4. Jag vill vinna dessa till min kompis som fick sin son för 2 månader sen. Tycker om henne och tycker hon är en stark person som har upplevt en massa saker under 1 år.. Så hålelr tummarna. ;D

 5. Jag är med!
  Min storasyster är den bästa man någonsin kan ha! Hon ställer alltid upp för mig & med hennes familj + mig så åker vi till Liseberg varje jul, så hon är så snäll som man någonsin kan vara.
  Nu vill jag vara lite snäll tillbaka så att vinna denna till henne vore ju inte fy skam! Smile
  Hon väntar sitt trejde barn & vad passar då bättre än att hon får denna? Smile

  Jag följer dig via bloglovin’ & blev följare nummer: 509.
  Gillar er även på fb. (Jenny Alexandersson)
  Här har jag länkat din tävling: http://jennystavlingsblogg.blogg.se/2012/september/mini-goodiebag.html
  Hoppas på tur!

 6. Hej jag är med!

  1. gillat på fb (Emma hjorth)
  2. Följare: 510 blev jag,
  3. Jag vill vinna detta då jag har en son på 3 år , en nykomling i magen som mössan skulle passa perfekt på Smile

  Håller tummarna hårt!

 7. Jag är gärna med och tävlar. Varför? Jo, för att brorsan och hans sambo väntar sitt första barn. Mössan skulle bli till deras lilla <3 Pads och dricka skulle den blivande mamman få inför förlossning och tiden därför – ja nu känner jag mig faktiskt lite givmild här Wink
  Men med risk för att andra saker går ut i datum – så låter jag mina kids ta över dom Smile
  Så motiveringen blir väl att sakerna kommer till användning – snabbt o enkelt Smile Och blir uppskattade! Smile

  Har delat på facebook (Annika Nilsson Pettersson) och bloggen; http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2012/september/salkert.html#comment

  Gillar din sida på facebook och följer din blogg på bloglovin!

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 8. Jag vill sååå gärna vinna!!
  Vinsterna skulle gå till min guddotter Melanie, det skulle vara en perfekt present åt henne (och lite åt gumor förstås oxå)! Melanie är en glad solstråle, som ler och skrattar sig fram i livet!

  Följer bloggen via Bloglovin, delade tävlingsinlägget på min Facebook-sida (Diana Svärd)

 9. Jag är gärna med och tävlar!
  Gillar sidorna.
  Bloggat om tävlingen med så här i sista stund Smile Länke: http://www.nattstad.se/3barnsmamman?id=4018992
  Jag skulle vilja vinna denna, då min minsta är så kräsen på mat just nu ochäter bara i stort sett välling! Skulle vara bra att kunna testa nått nytt. Sedan har en av mina bästa vänner precis fått en liten son så skulle vara super med en ny mössa till honom. Och sjuk som jag är skulle de vara bra med lite vitamin dricka för mamman Smile Hoppas på vinst nu så här i sista stund.
  Trevlig blogg med..

 10. Jag skulle villja tävla för att..jag som är farmor till det lilla livet..behöver ställa upp för minna två barnbarn som är små..den ena 5 månader den andra två år.Deras mor har fått en jobbig sjukdom, tar ett halvår med behandlingar tuffa…lite godsaker som farmor kan ge barnen och lite godsaker till mamman…

Kommentera

%d bloggare gillar detta: