”Denna Sida Upp”- en kampanj för att rädda liv!

Om spädbarn alltid läggs att sova på rygg minskar risken för plötslig spädbarnsdöd. Spädbarnsfonden och Barnmodeföretaget GEGGAMOJA har inlett ett samarbete och tagit fram en specialdesignad body som ska påminna föräldrar om att alltid lägga sina spädbarn på rygg när barnet ska sova. I kampanjen ingår även en snuttefilt.

Försäljningen av bodyn stödjer Spädbarnsfonden
Lanseringen av kampanjen sker i samband med underBARA BARN-mässan 12-14 oktober, där en del av biljettförsäljningen går till spädbarnsfondens verksamhet.

www.underbarabarn.se

Bodyn och snuttefilten kommer att kunna köpas hos GEGGAMOJAS återförsäljare, beställas via Spädbarnsfondens och GEGGAMOJAS hemsidor. De kommer även att kunna köpas direkt på underBARA BARN-mässan. Vinsten går till spädbarnsfondens verksamhet.

www.geggamoja.com
www.spadbarnsfonden.se