Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Denna vecka..

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Idag har jag betat av mailen, ringt en del samtal, haft hostattack efter hostattack och känner mej helt färdig, speciellt med tanke på att hostan gjorde att jag låg sömnlös nästintill hela natten.

Imorgon ska Love till tandläkaren för första gången, ska bli spännande. Mest för att se hur han reagerar hos tandläkaren, om han är ett ”snällt” barn som gapar fint som sin syster eller ett barn som vägrar öppna munnen, eller värre.. bitar tandläkaren i fingrarna!

onsdag har jag bara ett möte på morgonen, sen ska jag försöka vara effektiv. Förskolan stänger 16:00, får jag inte glömma.

Torsdagen innehåller MBT för min del, missat två gånger nu pga att Minnas resurs är på semester och torsdagar är det badgrupp för Minnas del. Så denna torsdag får min mamma äran att plaska och njuta utav Minnas sällskap. Minna är toknöjd hela tiden när hon får bada. :)

Fredagen blir för min del ett härligt besök på UnderBARA BARN-mässan som börjar med bloggfrukost och sen timmar av att gå omkring och kika i alla montrar, träffa företagen och bloggvänner. Något jag sett ifram emot i ett år!
Minna ska på besök hos sjukgymnasten, denna gång får pappa gå med Minna, hon behöver lite pappa-tid, alltid mamma som går med på alla läkarbesök, habiliteringsmöten o.s.v. Så nu får Jonas gå. :)

Helgen blir nog lugn, är pank och vill mysa med min familj, men hoppas på att kunna gå med familjen på underBARA BARNmässan någon gång i helgen iaf.

 

Har ni planer för veckan och helgen?

Ska du gå på underBARA BARNmässan?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405