Välkommen!
Är en 33årig Stockholmsmorsa.
Mamma till Minna [081124],
Love [100626] och
Elias [160110].
I bloggen skriver jag om vardagen, mående, tankar & känslor och mina diagnoser.
[Den andra Johanna]
Skriver även om dotterns ovanliga kromosomavvikelse och lindriga utvecklingsstörning, Minna och Loves ADHD-utredningar.

Follow on Bloglovin
Arkiv:

Det finns änglar!

Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 236 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 237 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_post' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 238 Warning: Illegal string offset 'wordbooker_share_button_page' in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordbooker/includes/wordbooker_opengraph.php on line 239

Imorse när jag skrev inlägget ”Jag blottar mej, visar en del av mitt kaos.. och jag ber er om hjälp”
trodde jag ALDRIG att någon skulle ”ingripa”!

Jag hoppades på och bad om råd, och jag fick många fina råd och tips som jag ska använda mej av och kolla upp.
Jättetacksam för all eran hjälp, alla tips och ideér.

Se har vi Love.. Love en nybliven trebandsmamma som dessutom är mitt i en flytt, alltså fullt upp i sitt eget liv..
Trots det så läste Love mitt inlägg och hon tog ett steg längre.. något jag inte alls räknat med eller ens kunnat drömma om.
Love mailade Andy´s Lekland och Stor & Liten och har nu ordnat så jag och Minna får fribiljetter så vi två tillsammans kan ha en dag tillsammans, en bra födelsedagspresent. Stor & Liten ville tydligen också hjälpa och ska skicka en present till Minna.
[Läs mer här i Love´s inlägg]

Jag har gråtit lyckotårar idag, är så tacksam för alla råd och allt fint som Love ordnat.
Gråtit av tacksamhet och värmen jag känner från mina vänner, bekanta, bloggvänner och Love´s vänner som vill hjälpa igenom att se efter om dom har något att skänka som deras barn växt ur eller lekt klart med.
Saknar ord, men tacksamheten jag känner är enorm!

STORT TACK TILL ER ALLA! 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/1/2/4/salkert.se/httpd.www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

En kommentar till Det finns änglar!